Lymfedeema – Lymfaödeema

Lymfedeema; Lymfaödeema; Käsivarsi Lymfedeema; Osuusajat Lymfedeema; Jalkojen turvotus; Käsivarsi turvotus; Akuutti vs. vähitellen puhkeavat Lymfedeema; Miten diagnosoida Lymfedeema; Lymfedeema että levitteet; Lymfedeema lapsille; Vaiheisiin Lymfedeema; fibroosi; Komplikaatiot; Lymphedema Finland (Finnish)

Moderator: Senior Moderators

Lymfedeema – Lymfaödeema

Postby patoco » Sat Jul 26, 2008 10:43 am

Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Englanti ehdot: Lymfedeema (Lymfaödeema, Lymphoedema, Lymphatic Obstruction; Primäärinen lymfaödeema

On arvioitu, että 120 miljoonaa ihmistä koko maailma kärsii tästä ehdosta muodossa tai toisessa. Lisäksi kymmeniä tuhansia on lisätty joka päivä. Olkaamme tutkia ja oppia yhdessä noin yksi vähiten ymmärretty, mutta yleisin, lääketieteelliset edellytykset, että on olemassa tänään.

Imunestejärjestelmän

The lymph järjestelmä on yksi kehon verenkiertoon. Se koostuu lymph alukset, imusolmukkeiden ja elimet, kuten luuydin, perna ja kateenkorva, ja se on myös uskoivat myös nielurisat. Sen tehtävänä sisältää imeytymisen ja poistumisen yli nesteiden ja se auttaa imeytymistä rasvaa. Toinen erittäin tärkeä funktio on, että se on tärkeä kehon kykyä taistella infektioita ja on kriittinen immuunijärjestelmän toimintoja. Kun tämä järjestelmä ei ole muodostettu oikein, on vaurioitunut avulla vahingon tai tartuntaa, tai se on poistettu (solmut), sitten Lymfedeema – (Lymfaödeema) on todellinen mahdollisuus.

Lisätietoja anatomian ja imunestejärjestelmän ja imusolmukkeiden.

Jotta voitaisiin ymmärtää, että immuunijärjestelmä, katso Lymph System ja koskemattomuutta.

Ole hyvä ja katso mikä aiheuttaa turvotusta alkumuodossa Lymfedeema – (Lymfaödeema) varten yksityiskohtainen selvitys.

TYYPIT LYMFEDEEMA – (LYMFAÖDEEMA)

Kuten edellä mainittiin, Lymfedeema – (Lymfaödeema) on ehdolla, että tapahtuu, on vahingoittunut tai puutteellista imunestejärjestelmän. On olemassa kaksi erilaista Lymfedeema – (Lymfaödeema): ensisijainen ja toissijainen. Lymfedeema – (Lymfaödeema) voi vaikuttaa paitsi jalkojen ja aseita, mutta myös vatsa, kaula, pää, kasvot, silmäluomet, ja jopa arpien muodostumiseen.

Lymfedeema – (Lymfaödeema) varten äskettäin diagnosoitu on yleensä traumaattinen, sekava (jos ei bewildering), ja turhauttavaa, kun pyritään löytämään miksi sinulla on se, miten kohtelemme sitä, ja miten elää sen kanssa.

Sen lisäksi meidän tietoja Lymfedeema – (Lymfaödeema) ja Lymfedeema – (Lymfaödeema) kohtelun, haluat ehkä tullut Lymfedeema – (Lymfaödeema) ajavat oikeutta omaan yhteisöön, jonka opettelu aloittaa Lymfedeema – (Lymfaödeema) tukea ryhmässä ja oppia, miten suunnitella paikallisia Lymfedeema – (Lymfaödeema) tapahtuma.

On uskomattoman tärkeää, Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilasta ottamaan aikaa ja kiinnostusta opetella tätä edellytystä. Katso Lymfedeema – (Lymfaödeema) Potilaiden Koulutus joitakin ajatuksia siitä, kuinka tärkeää on potilaan vaikutusmahdollisuuksien kautta vankka näyttöön perustuva lääketiede.

Katso myös: Etiological Tutkimus Lymfedeema – (Lymfaödeema) tutkimuksesta, joka tehdään jakelu Lymfedeema – (Lymfaödeema) välillä ensisijainen ja toissijainen.

Primäärinen Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Primäärinen Lymfedeema – (Lymfaödeema) voi olla perinnöllistä. Milroy tauti tai oireyhtymä on yleensä ilmaista itseään syntymähetkellä tai hyvin varhaisessa vaiheessa vuotta. Meige Lymfedeema – (Lymfaödeema), joka tunnetaan myös nimellä Lymfedeema – (Lymfaödeema) praecox, yleensä alkaa joskus aikana murrosikä. Lymfedeema – (Lymfaödeema) tarda alkaa tai noin keski-ikää. Lymfedeema – (Lymfaödeema), että ei ole ilmaissut itseään aktiivisesti ehto viittasi asiassa piilevän Lymfedeema – (Lymfaödeema). Ensisijainen Lymfedeema – (Lymfaödeema) voi myös olla synnynnäistä. Tämä tarkoittaa jotakin, joko in utero tai sen aikana syntymän aiheuttama imunestejärjestelmän vahinkoja.

Saat enemmän tietoa täältä: Mitkä ovat erilaisten Primary Lymfedeema – (Lymfaödeema)?

Yläasteen Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Primäärinen Lymfedeema – (Lymfaödeema) on yleensä aiheuttama tukkeuma, vahingoittumista tai vahinkoa imunestejärjestelmän, joka johtaa joka keskeytyksestä normaalia imunestejärjestelmän flow.

Perinnöllinen Lymfedeema – (Lymfaödeema) on perinnöllinen häiriö, imukudoksen, että on ominaista epänormaalia turvotusta tiettyjä osia kehosta. Imunestejärjestelmän on verenkiertoelimistön verkko-alusten, kaapelikanavat ja solmut, jotka suodattavat ja jakaa tiettyjen nesteiden (lymph) ja veren solujen koko kehoon. Lymphatic neste kerää, pehmytkudoksiin ja ihon alle (subkutaanisesti) johtuu siitä, tukkeuma, epämuodostumia tai alikehittyneisyyden (Hypoplasia) eri imunestejärjestelmän alusta.

On olemassa kolme muotoa hereditary Lymfedeema – (Lymfaödeema): Synnynnäinen Perinnöllinen Lymfedeema – (Lymfaödeema) tai Milroys Syndrome (tauti), Lymfedeema – (Lymfaödeema) praecox tai Meige sairauksia ja Lymfedeema – (Lymfaödeema) tarda. Useimmissa tapauksissa perinnöllistä Lymfedeema – (Lymfaödeema) on perinyt kuin autosomal hallitseva geneettinen ominaisuus.

Syitä lymfedeema – (LYMFAÖDEEMA)

Ensisijainen Lymfedeema – (Lymfaödeema)
Tämä aiheuttaa perinnöllisiä primary Lymfedeema – (Lymfaödeema) on eristetty, joka epämuodostumia tai taukoa kahden tiedossa geenejä. Nämä ovat FOXC2 ja VEGFC geenejä. On epäilty kolmasosaa geeni, mutta vielä se ei ole tunnistettu. Causes of congenital primary Lymfedeema – (Lymfaödeema) voi olla kehityshäiriöitä häiriö, lymphatics, in utero infektio tai vahinkoa ja / tai toimitus vaikeuksia.

Yläasteen Lymfedeema – (Lymfaödeema)
Syyt johdetun Lymfedeema – (Lymfaödeema) on useita. Infektiot, insect bites vakavia haavoja tai palovamman voi aiheuttaa Lymfedeema – (Lymfaödeema) kun ne vahingot tai tuhota lymphatics. Kaikessa kirurgia, vakavaa vahinkoa tai säteily syövän hoitomuotoja voi myös aiheuttaa puhkeamista tauti. Outside tropiikista, numero yksi syy johdetun Lymfedeema – (Lymfaödeema) on poistaminen imusolmukkeiden syövän biopsies. Näistä potilaista, se voi alkaa kuin hieman käsivarren tai säären turvotus jälkeen syöpään. Vasen käsittelemättömän, se voi tulla vakava ja heikentävistä sairauksista. Toivottavasti kanssa parannettuja tekniikoita suorittamaan pieni neula biopsianeulat, radiologiset diagnostiset parannuksia, ja site-solmun biopsies, näemme selvä väheneminen tämän tyyppisen Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Kun trooppinen ilmasto, yleisin syy lymphedma on infektio osoitteesta filarial matoja. The madot ovat yleensä tarttua ihmisiin, joita mosquito bites. Tämä loinen sitten kasvaa, lopulta estää ja tuhoaa imunestejärjestelmän. Tätä kutsutaan Lymfaattinen filiaaris.

On tärkeää erottaa ero johdetun Lymfedeema – (Lymfaödeema) ja pahanlaatuiset Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Riskitekijät Lymfedeema (Lymfaödeema)

Kuka on vaarana, Lymfedeema – (Lymfaödeema)? Mitkä ovat riskitekijät Lymfedeema – (Lymfaödeema)? Onko vastaus siihen, miten estää Lymfedeema – (Lymfaödeema)? Ne, jotka on yksi tai useampi seuraavista riskitekijöistä on mahdollisuuksia kehittyä Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Imusolmuke poistamista varten biopsies

Vakavia infektioita, jotka sisältävät Lymphangitis, selluliitti, erysipelas

Deep, invasiiviset haavat, jotka saattavat tear, leikattu, tai vahingoittaa lymphatics.

Säteily hoitojen, erityisesti sellaisista, jotka ovat keskittyneet alueille, jotka saattavat sisältää "klustereita" imusolmukkeiden

Kemoterapia

Morbid lihavuus voi aiheuttaa toissijaisia Lymfedeema – (Lymfaödeema) "murskaus" lymphatics

Vakavia palovammoja, vaikka intensiivisen auringonpolttama

Tartuntaa mikroskooppisen loista filarial toukat, mutta tämä on enemmän yhteistä trooppisissa maissa

pure hyönteisten

Suvussa ensisijainen Lymfedeema – (Lymfaödeema) tai tuntematon kasvain on osa

Jos olet henkilö, jolla on jokin näistä riskitekijöistä, haluat oppia varoitusmerkeistä Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Diagnosoiminen Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Kysymys siitä, miten voidaan diagnosoida Lymfedeema – (Lymfaödeema) on melko yksinkertainen, ja olen aina tyrmistyneenä turhautumista, emotionaalisiin mullistuksia, ja usein suorastaan halventava kokemuksia Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilaat hakevat että diagnoosi.

Polku, diagnoosi tulisi olla mukana useita eri vaiheita.

Ensinnäkin on fyysistä tarkastusta itse. Jos potilas esittelee kanssa selittämätön raajan turpoaminen, sen pitäisi olla itsestään selvää, että on olemassa lääketieteellinen ongelma, joka tarvitsee ja vaatii vastauksia ja ratkaisemiseen. On olemassa jotakin jota kutsutaan "Stemmer: n merkki." Tämä on thickened iho-kertaiseksi on perustaa toinen toe (tai sormella). Läsnäolo tämä merkki on varhainen diagnostinen indikaattori primary Lymfedeema – (Lymfaödeema). Se kehittää myöhemmin johdetussa Lymfedeema – (Lymfaödeema). Puuttuminen Stemmer n Kirjaudu ei sulje pois mahdollisuutta Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Jotta testi Stemmer n Sign, hyppysellinen ihon folds, yläpinnan toisen öljyekvivalenttitonnia tai sormeen kuin tässä kuvailtu. Kun tämä iho ei voida poistaa, tätä pidetään positiivisen testituloksen, jotka voisivat viitata läsnäolo Lymfedeema – (Lymfaödeema), mutta negatiivinen Stemmer n Merkkitesti ei sulje pois Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Toinen diagnostinen menetelmä on arvioida potilaan pistesyöpymistä edema. Tämä on testi, jossa lääkäri painaa sormella vastaan paisuneet osa. Jos se poistuessa indentation, niin se on hyvä osoitus vaiheessa Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Muita fyysisiä merkkejä voisi sisältyä papillomas-osa, placques tai nodules ja jopa cobblestone ihon ulkonäköä. Nämä ovat yhteisiä Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Fyysinen tarkastus on myös kriittinen sulkea pois muita sairauksia, jotka voivat aiheuttaa edema (turvotus), joka ei ole Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Toinen askel olisi täydellinen terveydentilasta. The physcian pitäisi selvittää, jos siellä on historiaa, syövän ja / tai sen käsittelyä, insect bites, traumaattinen vammoja, tai vakava infektio. Nämä kaikki ovat dokumentoitu syitä Lymfedeema – (Lymfaödeema), sellaisena kuin se on sairaalloisen lihavuuden.

Kolmanneksi pitäisi tulla täydellinen suvussa. Lääkärin täytyy kysyä, jos potilas tuntee kaikki perheenjäsenet (jopa laajennettu perhe) jotka olivat niin sanottua maitojauheen osuudella, Stump osuudella, tai norsun jalka. Nämä ovat vanhoja vanhanaikaisissa ehdoin ihmiset usein käytetään, kun kuvataan Lymfedeema – (Lymfaödeema).

On myös useita radiologisia testit voidaan tehdä niin sulje pois muita ehtoja ja / tai vahvistamaan Lymfedeema – (Lymfaödeema). Näihin kuuluvat ultrasounds, venograms, magnetic resonance imaging (MRI), ja tietokonetomografiaa aksiaalinen tomografia (CAT skannaa). On myös kultakanta, imunestejärjestelmän kuvantamisen testejä kutsutaan lymphoscintigraphy. Lymphoscintigraphy korvasi vanhan vanhentunut testiä kutsutaan lymphangiogram. Kun lymphoscintigraph, tracer agent pistetään välillä varpaat ja jäljittää, koska se matkoja Up The lymph järjestelmä. Tämä voi neulansilmän puuttuvat solmut, vahingoittuneiden alusten tai imunestejärjestelmän estämisen.

KÄSITTELY LYMFEDEEMA – (LYMFAÖDEEMA)

Suosituin hoitomuoto on tänään decongestive terapiaa. Muodot terapiassa ovat täydellisiä Decongestive Therapy (CDT) tai Manual Decongestive terapia (MDT). On varianssit, mutta useimmat liittyy näiden kahden kohtelua.

Näiden hieronta hoidot, turvotus vähenee ja sen jälkeen potilas on varustettu valmiiksi mitattu mukautetun paine vaate pitää turvotus alas. Jotkut potilaat voivat käyttää valmiita hihat, gauntlets, tai letku, joka huomattavasti vähentää hankkia ja korvaa vaatteisiin.

Manuaalinen lymfaterapia

Manuaalinen lymfaterapia vedenpoisto (mld) ainutlaatuinen, terapeuttinen menetelmä edistää liikkuvuutta nesteissä, kudoksissa. The gentle, rhythmic, pumppuasemat, hieronta liikkeiden seuraa luonnollinen SUUNTA lymph flow ja tuottaa nopeita tuloksia. Se avustaa ihon lymphatics, piristymisen ja poistamalla ei pelkästään nesteet, vaan kaikki jätteet, proteiini-hiukkasia, ja roskia meidän järjestelmä. Se on myös onnistunut katkaisemaan jopa fibroosi ja fibrotic alueita, joilla on lymphodemous osa.

This käsittely on luotu ja kehitetty tanska terapeutit Dr. Emil Vodder ja hänen puolisonsa Estrid, 1930-luvulla, ja otettiin käyttöön Pariisissa vuonna 1936. Ne ovat myös hyvitetään luomalla erikoisuutta lääketieteen kutsutaan Lymphology.

Ensimmäinen tuonut Pohjois-Amerikkaan vuonna 1982, koulu sijaitsee Victoria, British Columbia, Kanada. Ennen se oli otettu käyttöön, standardi kohtelu tietenkin Pohjois-Amerikassa oli JOKO leikkausta kutsutaan debulking meri käyttää compression koneita, missä osa oli kirjaimellisesti syövät, pneumaattinen ilmanpaine.

Kattava Decongestive terapiassa

Kattava Decongestive Therapy (CDT) on käytettävä ensisijaisesti hoitoon Lymfedeema – (Lymfaödeema) ja laskimoiden vajaatoiminta edema. Se on yhdistelmä mld, bandaging, harjoitukset, ja ihonhoitotuotteet. CDT voi myös liittyä hengitys harjoituksia, kompressio vaatteiden ja ravinnon toimenpiteitä. Jatkuvasti tehdään merkintä CDT on Lymfedeema – (Lymfaödeema) aiheuttamat säteilyttämisen tai leikkauksen takia syöpään. Se voi lievittää edema, fibroosi ja siihen liittyvä kipu ja epämukavuus.

Tunnetaan myös Complete Decongestive Fysioterapia (CDP), tämä käsittely terapiassa oli pionered että Yhdysvallat Dr. Robert Lerner.

Jotta saat asianmukaista hoitoa oikeaksi todistettu terapeutin, sinun täytyy tietää, miten valita Lymfedeema – (Lymfaödeema) terapeutin, mukaan lukien sen, miten kysymykset ja mitä sertifioinnit ja koulutusta hän on saanut.

Lisää vakavia tapauksia Lymfedeema – (Lymfaödeema) voidaan käsitellä monimutkaisia Decongestive Therapy, jonka fyysinen terapeutin tai muu terveydenhuollon ammattihenkilö, jotka on erityistä koulutusta. Complex Decongestive Hoito koostuu ihonhoitotuotteet, hieronta, erityiset bandaging, käyttämiseen, ja kunnostusta varten compression hihassa. Etsin ja saada hoitoa varhaisessa vaiheessa pitäisi johtaa lyhyemmän hoitojakson saada Lymfedeema – (Lymfaödeema) hallinnassa. Vaikka useimmat vakuutusyhtiöt maksavat tästä käsittelystä, jotkut eivät.

Joku varmennettava, että menettely olisi suoritettava käsikirjan Lymph vedenpoisto (mld).

Siinä tapauksessa, Lymfedeema – (Lymfaödeema), arm, menettely merkitsee tyyppi hieronta, joka liikkuu rakentanut nestettä ympäri estetty alusten ja koko rinnassa, että toisella puolella on elin, jossa imunestejärjestelmän on edelleen hienotunteisuutta. Yleensä terveen alue on "toiminut" ensin. Kunkin kohtelun, toteuttaa alue on huolellisesti bandaged, joilla on erityinen layered wrap, joka näyttää ässänä sideharsoa, mutta on valmistettu eri kankaasta. WRAP on tärkeää pitää suorittaa osa de-ruuhkainen. Keskimääräinen kurssi on 15 päivittäistä hoitoja, 60-90 minuuttia kerrallaan. After a mld tietenkin hoitoja, potilaiden tulee pukeutua compression vaate joka päivä. Potilaan olisi mitattava uusi compression hihassa kuuden kuukauden välein tai niin. Joskus vuosittain mld hoidon aikana suositellaan eräänlaisen "tune up".

Muut hoidot

Muut hoidot käyttää myös compression pumput, kirurgia, microsurgery, ja uudempia lähestymistapoja, kuten käyttö-laserit, rasvaimun, kokonaisvaltaisia hoitomuotoja, ja jopa akupunktio.

Yksi yhteinen lääketieteen että Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilaiden puhua käyttäen on diureetti. On tärkeää ymmärtää, että diureetit eivät ole Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Kompressio (pneumaattinen) pumppu

Pneumatic compression pumput ovat jo pitkään käytetty kohtelu Lymfedeema – (Lymfaödeema). Kuitenkin kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että on olemassa kaksi pääasiallista komplikaatioita mukana compression pumpun hoito Jalkojen Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Ensinnäkin, kompressio vahingoittaa pinnallinen lymphatics lopulta luoda pahenee oireita, jotka johtavat fibroosi, lisääntynyt riski saada infektioita, ja enemmän komplikaatioita.

Toiseksi, se on osoitettu, että 35 prosenttia potilailla, joilla on alhaisempi päähän Lymfedeema – (Lymfaödeema), uros ja naaras, kehittää sukuelinten Lymfedeema – (Lymfaödeema) seurauksena pumpun käyttöä. Syynä tähän on se, että neste on työnnettiin vatsan ja voi ylikuormita vatsan lymphatics ja siten nestettä ei poistu kehosta.

Kaasupainetestin compression pumppu ei suositella Jalkojen Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Kompressio sidostarpeita

Lymfedeema – (Lymfaödeema) bandaging on yksi tehokkaimmista komponenttien käsittelyllä. Kun hyvä sideharsoa on sovellettu, se toimivat kuin räätälöity compression vaatteen jokainen aikaa. Vaikka päähän on vähentää kokoa, sideharsoa on sopeutua uusiin ulottuvuuksiin. A pre-made kimmoinen vaate ei koskaan tule olemaan tämän sopeutumiskyky, sen sijaan, Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilailla tulisi käyttää, mitä kutsutaan lyhyt venytys sidostarpeita.

On sanottu, että kompressio bandaging osallistuu noin 50 prosentin vähennys on saavutettu CDT. Tässä mielessä on tärkeää, että potilas on tullut taitavia, bandaging tekniikoita, joilla saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset.

Pakkausasetukset sideharsoa on seuraavat vaikutukset:

Se lisää tehokkuutta, lihas-pumpun avulla.
Se lisää yleistä jännitystä kärsivän päähän ja näin ollen vähentää ultrasuodatuksen avulla.
Se tukee ihon kun se on vähenemään päin koko.

Ruokavalio

Ei ole mitään "erityistä" ruokavaliosta, että Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilaita on seurattava, vain koska he ovat Lymfedeema – (Lymfaödeema). Jos sinulla ei ole muita sairauksia, teidän ruokavaliossa on melko normaalia (terveellinen ruokavalio tietysti).

Säännöt, jotka koskevat elintarvikkeita, jotta vältetään tai kuluttaa kohtuullisesti on paljon, kuten ohjeet annetaan ei-Lymfedeema – (Lymfaödeema) ihmisiä.

1. Rajoita runsaasti rasvaa elintarvikkeisiin tai korkea kolesteroli elintarvikkeisiin.

2. Raja-natriumin saanti, koska se aiheuttaa nesteretentiota.

3. Raja-tai välttää kofeiinia, koska se on luonnollinen diureetti

4. Raja-tai välttää alkoholin

Ottaa sanoi, että Olen kuitenkin aina ollut proponent, vitamiinit, lisäravinteet, hyvä ravitsemus an, kuntoilua ja painon hallintaan. Se vain on järkeä vai ei olette Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Siitä tulee entistä tärkeämmäksi, jos te teette.

On myös todettu, että stressi depletes elimistön vitamiineja ja ravinteita, koska se pyrkii selviytymään riippumatta uhka olet alle, fyysisesti ja psyykkisesti. Kun nämä varannot on käytetty loppuun, se tulee entistäkin vaikeampaa your "järjestelmä" hoito ja uudistaa itseään.

Nämä lisäravinteet auttavat antaa se, että ylimääräistä vauhtia.

Olen myös proponent, käsite, että se on jopa potilaan ottamaan vastuun huolta itsestään. Tämä on erityisen totta Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Et voi odottaa, lääkärit liikaa, suurin osa heistä ei ole aavistustakaan anyway tästä kunnossa. Terapeutit ovat parhaita ystäviämme ja tehdä enemmän Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilaille, että kukaan muu lääketieteen maailma, mutta sinun ei pitäisi odottaa tämän heitäkään.

Jossakin vaiheessa sinun täytyy hoitaa tarpeeksi itsestäsi ja elämästäsi on askel eteenpäin. Sinun täytyy ymmärtää kukaan muu ei voi huolehtia teille, mutta te.

Harjoitus

Yksi asia, joka todella häiritsee minua, kun olen kuullut ihmisten kanssa Lymfedeema – (Lymfaödeema) jotka luopua kaikesta toiminnasta, liikunnan, koska ne ovat tämän ehdon. Sinulla on halua enemmän elämää kuin pelkästään sitä, sohvaperuna, jotka käyttävät vain peukalon klikattaessa että TV remote.

I envision elämään, kuten jalkapallo-ottelun. Lääkäri voi sanoa, voit vain mennä 10 pihalla. Mutta sinun on kaikkien hankkeessa kokeile tätä päämäärää. Vaikka sinulla on vain todella 50-telakan linja, te tiedätte, että te annoitte se paras kuva!

Pysyäkseen terveinä, niin voit käyttää on ehdottoman tarpeellisena, tämä on totta Lymfedeema – (Lymfaödeema) ihmisiä ja ei-Lymfedeema – (Lymfaödeema) ihmisiä. Keho yksinkertaisesti ei ole suunniteltu istua, että kääntöpuolella vuosikymmeniä. Olen erittäin vahva proponent tehdä niin paljon kuin voit vaikka Lymfedeema – (Lymfaödeema). Tärkeintä on ymmärtää, minkälaista ja kuinka paljon käyttää voit tehdä.

Muista myös, imunestejärjestelmän ei ole omaa pumppua, kuten sydän. Se liikkuu toiminnan kautta, liikunta ja toimintaa. Liikkuminen ja pitää käyttää toiminnan avulla voidaan lisätä, että lymph flow.

En aio sisällyttää tavanomaisiin luettelo "harjoitukset välttää luetteloon, koska rehellisesti, mitä käyttää, voit osallistua riippuu siitä, missä vaiheessa teidän Lymfedeema – (Lymfaödeema), muut sairaudet ja neuvoja lääkäriltäsi ja terapeutin.

My Favorite laskuharjoitus uimassa. The gentle paine veden vastaan osa toimii monin tavoin, kuten luonnollisten liikkeiden meidän elin, joka aktivoi lymphatics. Vuonna alkuvaiheissa Lymfedeema – (Lymfaödeema), uima voi itse vähentää koko teidän Lymfedeema – (Lymfaödeema) osa.

Vaiheisiin LYMFEDEEMA – (LYMFAÖDEEMA)

On olemassa kolme perus vaiheisiin aktiivisesti, Lymfedeema – (Lymfaödeema). Mitä pikemmin Lymfedeema – (Lymfaödeema) tunnistetaan ja diagnosoidaan, sitä helpompaa se on onnistuneesti käsitellä se ja välttämään monia.

On tärkeää olla tietoinen siitä, että kun sinulla on Lymfedeema – (Lymfaödeema), jopa yhden raajan, aina on olemassa mahdollisuus, toisessa osassa on vaikuttanut joskus myöhemmin. Tämä "ei-aktiivinen" ajanjaksoa kutsutaan latenssi vaiheessa. Se liittyy perinnöllisiä muotoja Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Ole Aktiivinen Vaihe

Lymphatic liikenteen kapasiteettia on vähennetty
O näkyviä / ilmeni selvänä edema
Subjective valitukset ovat mahdollisia

Vaihe I

Käännettävä Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Kertyminen proteiinipitoista edema fluid
Pistesyöpymistä edema
Swelling voidaan pienentää kanssa nousu yksin (ei fibroosi)

Vaihe II

Spontaneously Irreversible Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Kertyminen proteiinipitoista edema fluid
Pistesyöpymistä muuttuu asteittain vaikeammaksi
Sidekudos leviämisen (fibroosi)

Vaihe III

Lymphostatic Elefanttitauti

Kertyminen proteiinipitoista edema fluid
Non-pistesyöpymistä edema
Fibrosis ja sclerosis (vaikea induration)
Ihon muutokset (papillomas, hyperkeratosis, jne.)

Vaihe IV?

On ollut joitakin ääniä esille noin Stage 4 classsification-Lymfedeema – (Lymfaödeema). From minun henkilökohtaiset kokemukset, I concur. Sekä minun jalat on luokiteltu vaihe 3, mutta näiden kahden välinen erotus on hyvin dramaattinen.

Vaihe IV Luokitus

Raajaan on tiheästi fibrotic ja se on mahdotonta tehdä mitään indentation, kun painetaan

Ultraääni testausta ei voi enää poimia jopa veren pulse
Iho tulee hauras ja pienintäkään, kuoppia aiheuttaa vakavia, laajasti valutustaso) haavan

Kovuus, kudos aiheuttaa raajojen tulee yhteensä septinen foci, bakteerit ja jatkuva selluliitti ja systeemiset infektiot vakiomenettelyiksi

Ainoa hoito selluliitti on pitkä IV antibiootteja.

Ei ole kohtelun vaihtoehto vaihe IV. Täydellinen painopiste on hallinto-, säilytys-infektioita, ja ehkäisy amputaatio (jos suinkin mahdollista).

LYMFEDEEMA – (LYMFAÖDEEMA) fibroosi

Pitkän pysyvän Lymfedeema – (Lymfaödeema) aiheuttaa ehto tunnetaan fibroosia. Koska nestettä jatkuvasti kerää jossakin osassa, se tulee kova ja tiheä. Kussakin vaiheessa Lymfedeema – (Lymfaödeema) on myös muuttua kudoksen texture on osa.

With vaiheessa yksi, kudos on vielä paljon kuin normaali kudos-se on vain kyllästetty neste. Koska turvotus jatkuu ja nesteen muutoksia, että proteiinipitoisten nestettä kutsutaan lymphorrea, sinun tulee osaksi vaiheeseen kaksi. Tässä vaiheessa, kudos on hyvin samankaltainen kuin rypäleiden (paras kuvan voin ajatella). Jo nyt on tulossa paljon vaikeampaa antibioottien pääse bakteereja ja se tulee vähemmän reagoiva, decongestive terapiaa.

At vaiheessa kolme, kudoksen tulla samankaltainen kuin yksi niistä vanhan synteettisiä keittiö Pesusienet, juuri tullut rock hard, kun ne ovat kuivia. Tämä on erittäin todellinen ja vakava haittavaikutus kolmannen vaiheen Lymfedeema – (Lymfaödeema). Ottaa tällaista kudosta kasvaa riski ottaa pysyviä ja hyvin vaikea käsitellä selluliitti tai lymphangitis.

The denseness, osa kielletään antibioottien pääsemästä tarttuu bakteeri, ja se on usein kykene selviämään taskuihin fibrotic kudosta. Nämä taskut, joka toimii septinen foci ja sen jälkeen antibioottihoito on täytetty, infektiot tulee uudelleen.

Yleensä tässä vaiheessa, se aikoo ottaa IV antibioottien käsitellä mitä tahansa infektio, koska suullisen antibiootteja vain eivät pysty tunkeutumaan tämän massan kova kudosta.

Myös, kuten fibroosia tiivistyy sinusta on tullut herkempiä syvä laskimoiden laskimotukoksia (DVT) ja muiden verenkiertoelimistön ongelmia. Voit myös aloittaa kokemus neuropatia, sillä paine tätä kudosta pakkaa hermot-osa.

Late Term Komplikaatiot - Fibrosis

Miksi se on niin tärkeää ehkäistä, hoitaa ja valvoa fibroosi?

Fibrosis voi lopulta aiheuttaa verisuoni ongelmia. Koska kudos teidän LE osa jatkaa Harden, se vaikuttaa veren virtausta ja toimitusvarmuus. Tämä voi johtaa kuolion.

With myöhään aikavälin fibroosi, bakteerit löytää monin paikoin salattavaa, ja ne on suojattava. Mitä enemmän laajoja fibroosi on, sitä vaikeampaa on antibioottien päästä bakteereja. Tämä johtaa pysyviin cellulitus. Lopulta tämä voi aiheuttaa mätäpaise ja / tai nekroosi.

Fibrosis vaikuttaa hermoja. Tuloksena on huomattavaa lisäystä kipu ja epämukavuus.

Fibrosis yhdessä jatkuvan selluliitti ja säteily on yhteys lymphangiosarcoma.

Jos sinulla on Lymfedeema – (Lymfaödeema), sen on oltava ensisijainen tavoite saada hoitoa ja hallita ehto, jonka tavoitteena on estää fibroosia.

LYMFEDEEMA – (LYMFAÖDEEMA) JA selluliitti

Akuutti selluliitti on yksi niistä komplikaatioita Lymfedeema – (Lymfaödeema). Potilas ei saa olla tietoinen lähde, etiology. Joskus se voi olla leikattu, mosquito bite, avoin haava tai muita infektion kehossa.

Ensimmäinen merkki on lisääntynyt tai eri laatua of Pain, joihin Lymfedeema – (Lymfaödeema) osa. Potilaiden kuvataan usein tätä "flunssan kaltaiset oireet tai ache", johon Lymfedeema – (Lymfaödeema) käsivarsi tai jalka. Tämä on yleensä seurasi äkillinen puhkeaminen eryteema (punoitus, punainen streaks tai blotches) osallistuvien osa. The lämmönnousua (Lymfedeema – (Lymfaödeema) osa tulee lämmin, kuuma) tulee seurata ja potilas voi kokea, vilunväristykset ja jopa korkea kuume.

Varhainen interventio-ja hoito antibiooteilla aikoo ratkaista tämän ehdon (se kestää yleensä vähintään 10 päivän aikana antibiootteja). Vain lääkäri voi määrätä antibiootteja, siis kuultu lääkäri on tarpeen. Vaikea selluliitti voi vaatia laskimonsisäistä antibioottihoito ja sairaalahoitoa. Jälleen nousu, vaikuttaa osa on tärkeä.

Tänä aikana, potilaan ei pitäisi hieronta, Lymfedeema – (Lymfaödeema) osa, sideharsoa, sovelletaan pumppu, wear tight kimmoinen hihat, tai käyttää liikaa. Vältä verenpaine kalvosinnapit ja veren tasapeliä alkaen mukana käsivarteen. Pidä osa kohonnut niin paljon kuin mahdollista ja samalla leposijansa. Kun oireet hälvenemään, mld / CDP hoito tulisi aloittaa.

Miten voimme estää tämän infektion? Potilaan tulisi olla varovaisia päivittäisiin toimintoihin ja toteutettava kaikki varotoimet suojaamaan ihoa (wear käsineitä, kun puutarhatyöt, siivous, pesuaineet, jne..).

Jos vahinkoa iholle tapahtuu, Lymfedeema – (Lymfaödeema) osassa, se on tarpeen puhdistaa haavan yhdessä alkoholin tai vetyperoksidi ja soveltaa Neosporin / Polysporin antibiootti-voidetta. Jos oireet edistystä, etsivät huomiota lääkärille välittömästi.

Se on hyvin tärkeää välttää saada cellulitus, koska se lisää tuhoaa imunestejärjestelmän. Jos saa levittää tai jatkua, se voi tulla systeemistä ja voi johtaa mätäpaise, amputaatio, että osa, tai jopa kuoleman.

Vaikka selluliitti on yleisimmin liittyvä infektio, että mukana tulee Lymfedeema – (Lymfaödeema), on tärkeää ymmärtää, ettei kaikkia infektioita voi tarkasti kutsutaan selluliitti. On olemassa lukuisia infektioita liittyvät Lymfedeema – (Lymfaödeema). Koska lymphemdema osa on immuunipuolustus on heikentynyt, emme voi kokea ja olla alttiita muiden infektioiden, kuten erysipelas, impetigo, follikuliitti, necrotizing fasciitis, MRSA Methicillin Resistant Staphylococcus aureus, carbuncles boils, lymphangitis, ihon paiseet, scalded iho-oireyhtymä, ja jopa kissan tyhjästä kuume . Voimme myös olla helposti alttiita sepsis, septicemia, septinen sokki, bakteremia, mätäpaise, imusolmuketulehdus. On tärkeää siksi, että infektiot voidaan tunnustaa nopeasti ja asianmukainen hoito aloitettava välittömästi.

Valutustaso) LYMFEDEEMA – (LYMFAÖDEEMA)

Lymphorrhea - Lymfedeema – (Lymfaödeema) Wounds

Mikä on Lymphorrhea?

Lymphorrhea on kevyt amber-colored fluid, että viemäriin avoimen ihoalueille (haavat), lymphodemous osa. Ei ole normaalia, plasma, mutta on proteiini-rikas aine, joka voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita, Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilaalle.

Causes of Lymphorrhea

Syy lymphorrhea salaojitus on mikä tahansa avoimen alueen tai tauon ihon, lymphodemous osa. Kaikki avaaminen, riippumatta siitä, kuinka pieni, aiheuttaa tämä nestetyypin weep tai valua. Insect bites, leikkaukset, hiertymät, halkeamia iholla osoitteesta kuiviin, tai haavat kaikenlaisia tullut lähde vuotojen tämän nestettä.

Lymphorrhea Komplikaatiot

On olemassa kaksi vakavia komplikaatioita, jotka johtuvat lymphorrhea.

Nesteen on luonnollinen "ruoka-source" bakteereja. Avoin, valutusta haavan tulee mitä kutsutaan maahantulo foci-bakteereja. Tämä johtaa siihen, selluliitti, lymphangitis, tai erysipelas.

Lymphorrhea on erittäin syövyttävää ja ihon kudosta, että se joutua kosketuksiin. Hoitamaton haavat tämän salaojitus voi hyvin nopeasti tullut suuri gaping haavat, jotka voivat lopulta johtaa siihen, että ihon vartteita.

Komplikaatioita LYMFEDEEMA – (LYMFAÖDEEMA)

Infektiot kuten selluliitti, lymphangitis, ja erysipelas. Syynä eivät ole vain suurten kertyminen nestettä, mutta se on hyvin dokumentoitu, että lymphodemous raajat ovat lokalisoitu immunodeficient ja proteiinipitoista nestettä tarjoaa erinomaisen vaaliminen ympäristön bakteereihin. Muut infektiot olemme herkempiä myös impetigo, scalded iho-oireyhtymä, ja kissan tyhjästä kuumetta.

Valutustaso haavat, että vuoto lymphorrea, joka on erittäin syövyttävää, ja ympäröivän ihon kudosten ja toimii satamaan tulon infektioita.

Lisääntynyt kipu, joka johtuu kompression ja hermot tavallisesti aiheuttamia kehittämistä fibroosi ja nousi kasautua nesteissä. Katso Lymfedeema – (Lymfaödeema) ja kivunhoito.

Uhrin tehtävä, koska turvotus ja osa muutoksista.

Masennus - Psyykkinen coping seurauksena, disfigurement ja heikentävä vaikutus Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Deep laskimoiden laskimotukoksia seurauksena paine, turvotus ja fibroosi vastaan verisuoni-järjestelmä. DVT voi tapahtua myös silloin, seurauksena selluliitti, lymphangitis, ja infektioita. Katso myös, tromboflebiitti.

Sepsis ja mätäpaise ovat mahdollisuudet tuloksen perusteella infektioita.

Mahdolliset amputaatio, raajojen

Keuhkopussin effusions (nesteen keuhkoihin) voi aiheuttaa, jos lymphatics, vatsaan tai rintaan ovat liian ylikuormitu selkeitä keuhkoissa cavity fluidien.

Ihon komplikaatioita, kuten kuiva iho, halkaisu, muistolaattojen ja nodules, alttius infektioihin liittyvät Lymfedeema – (Lymfaödeema), ja bakteeri-infektioita.

Krooninen, lokalisoitu tulehdukset

Kipu, vaihtelevat lievästä alussa Lymfedeema – (Lymfaödeema), ankara myöhään vaiheessa Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Lymphatic syöpiä, kuten:

Angiosarcoma
Lymfooma
Kaposin sarkooma
Lymphangiosarcoma (Stewart TREVES Syndrome)
Ihon T-Cell lymfooma
Cutaneous B-solu lymfooma
Pseudolymphomatous Cutaneous Angiosarcoma

Katso myös: Primary Lymfedeema – (Lymfaödeema) ja syöpään keskustelua ja imunestejärjestelmän Syöpä toissijaisia Lymfedeema – (Lymfaödeema) ja syöpään liittyvien Lymfedeema – (Lymfaödeema).

(Huomautus: Nämä syövät ovat harvinaisia ja ne ovat yleensä liittyvät pitkän aikavälin, käsittelemättömän tai väärin kohdella Lymfedeema – (Lymfaödeema). Ne tyypillisesti esiintyy vaiheessa kolme tai neljä, ja ne ovat melko harvinaisia vaiheeseen kaksi.)

Ihon komplikaatioita mahdollista vaiheissa 3 ja 4 kuuluvat:

Papillomatosis

Maailmanlaajuisten mukaan lukien "cobblestone" näkymisen plaketti

Dermatofibroma

Iho-koodit

Syyliä ja Verrucas

Mysetooma Skin Fungus

Dermatiitti

Monet Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilaat kertovat kasvoi ongelmia psoriasis, ekseema, ja vyöruusu. Epäilen, tämä voi johtua, jälleen kerran, immuunivaste edellytyksellä, käsivarsi tai jalka, joita Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Dokumentoitu, mutta harvinaisia komplikaatioita myöhäisessä vaiheessa voi kuulua myös:

Lymphomatoid Papulosis
Cutis Marmorata
Acroangiodermatitis
Dermatolymphangioadenitis (DLA)
Papillomatosis Cutis Carcinoides

Heikentävistä yhteisiä ongelmia ovat aiheuttaneet yhdistelmä ylityksen nesteen paino ja jatkuva tulehduksellinen prosessi, jonka mukana Lymfedeema – (Lymfaödeema). Kuten ikä, monet Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilaat ovat täysin polven korvaaminen, lonkkaproteesi, tai lapa korvaaminen, kun taas toiset ovat kokeneet rannekanavaoireyhtymä ja ovat havingcarpal tunnelin leikkaus tai ovat kokeneet lapa liittyvät ongelmat Lymfedeema – (Lymfaödeema) ja on Kiertäjäkalvosin leikkausta.

Hyödyllisiä vihjeitä ehkäisee komplikaatioita Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Ensinnäkin on saada asian käsittely oikeaksi todistetun Lymfedeema – (Lymfaödeema) terapeutin ja sitten noudattaa hoidon ohjelma, olla mukana ja ennakoivaa kuin potilas, oppia self-massage, ja oltava sopusoinnussa compression bandaging ja Vaatteiden compression vaatteisiin.

Säilytetään terveellinen paino, nauttia terveellisestä ruokavaliosta, jolla on asianmukainen ravitsemus, ja ottaa vitamiineja.

Pidä ihon puhtaan ja kosteutuu.

Wear comfortable, väljä vaatetus.

Rest kyseinen osa on kohonnut kantaan, mutta nukkuva tai matkoilla (erityisesti lentokoneissa).

Käytettävä puristussytytys vaate (tukea hihat, gauntlets, ja / tai compression stockings) ja juoda runsaasti nesteitä, kun matkoilla, joita laiva.

Ole konservatiivinen, kun typistäminen fingernails tai toenails ja vältetään leikkaamalla cuticles.

Käytä hypoallergenic saippuat ja mieto pyykinpesuaineita estämään allergisia reaktioita tai ihon ärsytystä.

Vältä sunburns käyttämällä laaja-alaista aurinkosuojaa vähintään SPF 30.

Vältä käyttämästä lämmitys tyynyille tai kuuma pakkaa vaikutusalaan osa.

Käytä partakoneissa pikemminkin kuin siivet.

Estä insect bites käyttämällä tehokkaita hyönteisten karkote.

Käytä käsineitä, kun teet kotityöt, puutarhanhoito, tai urakka, jossa voit saada nicked tai scratched.

Vältä lääketieteellisen menettelyihin, joihin liittyy puncturing tai saattamisesta ylipaineen vaikutusalaan osassa, mukaan lukien verenluovutus, injektionesteisiin, akupunktio, rasvaimun ja verenpaineen mittaus.

Seuraa harjoituksen ohjelmaan.

Vältä lihas-kanta, joka aiheuttaa tulehduksen.

Warm up riittävästi ennen käyttäessään.

Vältä voimakkaita liikkeitä vastaan vastus (pesu, työntämällä, vetämällä).

Käytä osa normaalisti, mutta ei liian.

Vältä raskainta työtä, jos lihakset ovat deconditioned estää kantoja.

Käynnistetään uusi käyttää ohjelmia vähitellen ja varovasti; raajan koon olisi seurattava.

Raja-tai välttää tennis, golf, ja Racquetball; tällainen toiminta on riskialtista johtuva äkillinen voimakas aivohalvauksia.

Käytettävä compression vaatteet harjoituksen aikana, kotityö, tai yardwork.

Vältä toimintaa, että constrict imunestejärjestelmän.

Vältä kuljettavat raskaat kukkaro, mukana käsivarteen.

Kun rintasyövän leikkausta, kevyempiä proteesi on turvallisin johtuu paineen solmut edellä kaulus luun.

Vältä vaatetusalan kanssa tiukka hihassa ja nilkan kaistoilla.

Käytettävä katsella ja koruja, ennallaan käsivarsi, jos sinulla on tai on vaarassa arm Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Underclothes (undergarments) ei tulisi sitoa tai jätä markkaa.

Vältä verenpaine cuffs ja suonensisäisen lääkkeiden mukana käsivarteen.

Katso lääkärisi heti ensimmäinen merkki infektio (esim. punoitusta, ärsytystä, lämpö)

Tunteellinen vaikutus Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Little on puhuttu psykologinen vaikutus, Lymfedeema – (Lymfaödeema), vaikka sen vaikutus henkilön tekemisissä sen kanssa.

Lymfedeema – (Lymfaödeema) voi aiheuttaa lausutaan sosiaalisen estoitta, sillä on pärjättävä tajuissaan, se voi aiheuttaa masennusta, hämmennystä, disfigurement, tunteet, toivottomuus ja avuttomuus. Olet usein läpi valtavan elämäntapaa muutoksia ja tuntea arvoton ja hyödytön. Se voi aiheuttaa seksuaalista dysfunction kuin miespuolistenkin Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilaat voivat hankkia sukuelinten Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Voit käydä läpi jaksojen kamppailee tunne nöyryyttämistä, epätoivoa ja voit kokemus terrific tuskaa.

Voit myös käydä läpi paljon vihaa. Viha, miksi olette tätä, miksi lääketieteen maailma tietää niin vähän tästä kunnossa ja joskus tuntuu hoidon vähän.

Syöpäpotilaille, sen kaksinkertainen vaikutus. Vaikka olet tekemisissä syövän, sen rinnalla vaikuttaa, vai ei aiotte elää, vaikuttaa säteilyn ja chemo… nyt yhtäkkiä oman laitoksen aloitetaan turvotusta pois hallinnasta. Mikä on vialla??

Jos olet käymässä läpi näitä tunteita, älä pelkää antaa lääkärisi tietää. Saatat tarvita ammattimaista apua menisi läpi. Voit myös löytää paljon mukavuutta ja rohkaisua liittyvät tukiryhmä. Yhteystiedot National Lymfedeema – (Lymfaödeema) säätiön nähdä, jos siellä on yksi oman alueesi.

Jos ei ole tukea ryhmien omalla alueella, voit olla kiinnostunut myös oppia, miten käynnistää Lymfedeema – (Lymfaödeema) tukiryhmä.

Asiakas voi myös halutessaan liittyä online-tukea. On olemassa useita mainittu our site. Kuten jäsen, minä olen löytänyt hienoa ja kannustavaa perhe kanssaihmisiämme Lymfedeema – (Lymfaödeema) ihmisiä. En voi kertoa teille, kuinka paljon minun uusi perhe on tullut tarkoita minulle ja miten paljon olen saanut olemalla osa näistä ryhmistä.

On toivoa…… .. JA et ole yksin!

Progressiivine Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Onko Lymfedeema – (Lymfaödeema) levitä muille alueille Your Body?

Keskustelu:

Voiko Lymfedeema – (Lymfaödeema) levitä teidän jalat omaan vatsaan? Voiko se levisi teidän aseita? Tämä kysymys on pyydetty jokaiseen online-tuen ryhmään olen, ja se on pyydetty monta kertaa. From elämän kokemusta niille meistä, jotka ovat kokeneet tämän, meidän olisi vastaus on raikuva "kyllä", on olemassa sellainen asia kuin leviämisen Lymfedeema – (Lymfaödeema)!

vastuuvapauslauseke:

Esitän vastuuvapauslauseke tässä artikkelissa vain, koska en ole lääkäri, eikä ovat Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilaille jotka ovat pyytäneet tämän kysymyksen eri luettelon jonka jäsen olen. Me olemme vain ihmisiä yritetään ymmärtää, mitä maailmassa on meneillään kanssa elinten ja yrittää vastata kysymykseen, että lääketieteen maailma on joko hiljaa noin tai oblivious.

aiheuttaa:

Ensisijainen Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilaat ovat aina riski Lymfedeema – (Lymfaödeema) esittää ennallaan raajat. Tämä johtuu siitä, että siellä on jo vaurioitunut imunestejärjestelmän paikallaan syntymähetkellä. Riippumatta siitä, tapahtuuko alkaen in-utero ongelma tai on geneettisesti perustuva mahdollisuus on olemassa.

Selkeänä esimerkkinä tästä ovat omassa aseita. Olen syntynyt kanssa bi-lateral Lymfedeema – (Lymfaödeema) ja jaloissa. Koska teini-ikäinen, minulla alkoi olla Lymfedeema – (Lymfaödeema) in my right hand. Viime vuonna seurauksena kuukauden IV ja piclines antibioottien minun vasen käsivarsi, se nyt swells. Tämä vuosi sen jälkeen, kun sijoittaminen on portata cath minun rinnassa, se näyttää Olen nyt ottaa "bloating" vatsaan, että minulla on koskaan ollut. Muut syyt perusasteen ja keskiasteen lymphedma potilaiden kokemukset uuden turvotusta vuonna ennallaan aloja ovat infektiot, IV terapia-aseiden, nesteen ylikuormittui, lymphatics nykyisten Lymfedeema – (Lymfaödeema) alueilla aiheuttaa nesteen "varmuuskopio" (eli jalat, vatsa), muita vahinkoja nykyisiin lymphaics johtuu fibroosi ja jopa vahinkoa, joka ennallaan.

Miten voin kertoa, jos Oma Lymfedeema – (Lymfaödeema) on levinnyt?

For osa Lymfedeema – (Lymfaödeema), vastaus on yllättävän yksinkertainen. Jos sinulla on jokin osa siitä, että on normaalia ja se alkaa turvota ilman näkyvää syytä, sinun tulee välittömästi epäillyn Lymfedeema – (Lymfaödeema). Voi olla, että tarvitset lymphoscintigraphy testi, että osa. For vatsaan, vastaus ei ole niin yksinkertainen. Jos sinulla on äkillinen turpoaminen vatsan kanssa mitään muutosta teidän ruokavalion rutiinia ja turvotusta on yritys, sinun pitäisi epäillä Lymfedeema – (Lymfaödeema). Abdominal rasvaa (ylipainoisia osoitteesta ruokavalion) on paljon paljon pehmeämpiä kuin nesteen kertyminen johtuu edema.

Hoito:

Jos epäilet, tämä on tapahtunut teidän kanssanne, teidän pitäisi välittömästi keskustelemaan ongelman kanssa therapis ja lääkäri ja aloittaa asianmukainen hoito.

Voit kääntää jokaisen sivun sivustomme käyttämällä Google kääntäjä meidän kotisivu:

Lymfedeema – (Lymfaödeema) Ihmiset

Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Perustaja ja pääjohtaja
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Lymfedeema; Lymfaödeema

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests