Käsivarsi turvotus

Lymfedeema; Lymfaödeema; Käsivarsi Lymfedeema; Osuusajat Lymfedeema; Jalkojen turvotus; Käsivarsi turvotus; Akuutti vs. vähitellen puhkeavat Lymfedeema; Miten diagnosoida Lymfedeema; Lymfedeema että levitteet; Lymfedeema lapsille; Vaiheisiin Lymfedeema; fibroosi; Komplikaatiot; Lymphedema Finland (Finnish)

Moderator: Senior Moderators

Käsivarsi turvotus

Postby patoco » Sat Jul 26, 2008 10:51 am

Käsivarsi turvotus

Liittyviä termejä

Turvotus, ödeema, Nesteretentio, Water Retention, swollen Osuusajat, swollen Arm, Lymfedeema – (Lymfaödeema), Lymphoedema

Armturvotus

Turvotus on yksinkertaisesti määritellä laajentumisen on tapahduttava laitoksen osa, yleensä käsivarren tai säären seurauksena nesteretentiota. Se voi myös vaikuttaa ihon, elin-, käsi, sormet, jalka ja jopa varpaat. Nesteen kerää, koska laitos ei pysty poistamaan yli nesteitä.

Turvotus voi syntyä seurauksena vakavuus, erityisesti istuma-tai pysyvän yhdessä paikassa liian kauan. Vesi luonnollisesti saa vedetyksi alas teidän jalat ja jalat. Se voi tapahtua osoitteesta heikentymiseen venttiilit, laskimot, jalat (niin kutsuttu laskimoiden vajaatoiminta). Tämä ongelma on vaikea, laskimot ajaa veren takaisin jopa sydämen, ja johtaa suonikohjuja ja kasautua nesteen jalat.
Tietyt sairaudet - kuten sydämen vajaatoiminta, syvä laskimoiden laskimotukoksia (tromboflebiitti) ja keuhko-, maksa-, munuais-, ja kilpirauhasen sairaudet - voi aiheuttaa turvotus tai tehdä se huonompi. Being raskaana voi aiheuttaa edema, jalat kuin kohtu painetta veressä alusten alempi trunk vastaavan elimen.

Ei ole harvinaista, ja se on kokenut monia monia ihmisiä. Tavallisesti tämä turvotus on väliaikainen, ja se menee pois sen jälkeen, kun taustalla edellytys on parantunut.

Jos sen vaikutuksia tietyllä alueella eli käsivarren tai säären se on mainittu on lokalisoitu turvotus, jos se vaikutuksia koko yli kaikkien elin on jäljempänä yleistynyt turvotus.

Väliaikaiset Armturvotus

Tämä väliaikainen turvotusta voidaan aiheuttaman tulehduksen, polttaa tai auringonpaahteen, insect bites, vahinkoa Leg kuten sprain, kirurgiassa, tai jopa lääkitys tällainen hormoni huumeet, steroideja, verenpaine huumeita, tai voi olla allerginen reaktio joka on jäljempänä angioedeema. Tämä voi myös olla osa on tulehduksellinen vaste kehon menee läpi se yrittää suojella ja parantaa jalka-tai käsivarsikäyttöisiä osoitteesta syynä on trauma.

Pitkällä aikavälillä turvotusta.

Pitkäaikaiset turvotusta kutsutaan edema. Tämä on yleensä liity erityisiä lääketieteellisiä edellytyksiä. Nämä edellytykset voivat sisältää diabetes, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, veren hyytymistä, suonikohjuja, munuaisten vajaatoiminta, maksan vajaatoiminta tai joukko sydän-ja verisuoni-ongelmia.

Hoito tämän pitkän aikavälin turvotusta on yhdessä kohtelun edellyttäen, että aiheuttanut se. Yleensä diureetit käytetään myös lievittää turvotusta tai sitoa vettä.

Pysyvien käsivarsi turvotus

**** Tässä tilanteessa mitään pysyvää osuudella tai käsivarteen turvotusta, onko syy on tunnettu tai tuntematon, diagnoosit, Lymfedeema – (Lymfaödeema) on pidettävä ****

On olemassa useita ryhmiä ihmisiä, jotka kokemusta jalka-tai käsivarsikäyttöisiä turvotusta tunnetuista syistä, mutta se ei mene pois tai tuntemattomia syitä, joissa turvotusta voi tosiasiallisesti pahenevat ajan myötä.

Ryhmä yksi

Tähän ryhmään kuuluvat ne, jotka ovat saaneet vammoja, tulehduksia, hyönteisten bites, trauma, jalka, leikkauksia tai reaktio on lääkitys. Kun tämä turvotus ei mene pois, ja muuttuu pysyväksi se on nimeltään johdetun Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Ryhmä kaksi

Toinen suuri ryhmä, että kokemuksia pysyvä jalka-tai käsivarsikäyttöisiä turvotus ovat syöpäpotilaita, ihmiset jotka ovat Sairaalloisesta lihavia, tai ne, joilla on kutsuttu lipedema. Mikä aiheuttaa turvotusta jäädä pysyväksi on, että lymph järjestelmä on niin vahingoittunut, että se ei voi enää toimia normaalisti poistamalla kehon jätteen nesteestä.

Syöpäpotilailla tämä on seurausta joko poistamalla sen imusolmukkeiden syövän biopsianeulat, säteily vahinkoa siitä lymph järjestelmä, tai vahingoista, jotka aiheutuvat kasvain / syöpä leikkauksia.

Tämä on jäljempänä myös toissijaiset Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Ryhmä kolme

Ryhmän kolme koostuu ihmisistä jotka ovat jalka-tai käsivarsikäyttöisiä turvotusta, näennäisesti tuntematon syistä. Ei voi olla mitään vahinkoa, ei syöpä, ei trauma, mutta jostain syystä jalkani yksinkertaisesti paisuneet kaiken aikaa.

Paisuttamalla voi aloittaa syntymän yhteydessä, se voi alkaa klo murrosikä, tai voi alkaa, 3, 4 tai jopa 5 vuosikymmenen elämään tai joskus myöhemmin.

Tällainen jalka-tai käsivarsikäyttöisiä turvotusta on nimeltään primary Lymfedeema – (Lymfaödeema). Se voi olla aiheuttajana on geneettinen vika, epämuodostumia tai vahingosta, lymph järjestelmä ollessaan womb tai syntyperään tai olla osa toisen syntymän ehdolla, että myös vaikutuksia lymph järjestelmä.

Tämä on erittäin vakava sairaus, on diagnosoitu varhaisessa vaiheessa, ja ne on käsiteltävä nopeasti, jotta vältetään tuskallista, invaliditeetin ja jopa hengenvaarallista komplikaatioita. Hoitoa ei saisi käyttää myös diureetit.

Mikä on Lymfedeema – (Lymfaödeema)?

Lymfedeema – (Lymfaödeema) on määritelty yksinkertaisesti kartuttamiseen liiallisen proteiinin rikkaiden nesteen kudoksissa Leg. Kertymistä neste aiheuttaa pysyviä turvotus, joka johtuu virheellisten lymph järjestelmä.

A konservatiivinen arvio on, että siellä voi olla 1-2 miljoonaa ihmistä, Yhdysvallat kanssa jossain muodossa primary Lymfedeema – (Lymfaödeema) ja kahdesta kolmeen miljoonaa johdetun Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Mitkä ovat oireet Lymfedeema – (Lymfaödeema)?

Jos olet vaarassa henkilön Lymfedeema – (Lymfaödeema) on varhaisvaroitus merkkejä teidän pitäisi olla tietoinen. Jos sinulla on tai useampi näistä oireista, sinun tulee välittömästi tehdä lääkäri tietää niistä.

1.) Selittämätön aching, vahingoittaa tai kipua, käsivarressa tai jalka.

2.) Kokeminen "fleeting Lymfedeema – (Lymfaödeema)". Tämä on osa toukokuu turvota, jopa hieman, sitten palata normaaliksi. Tämä voi olla edeltäjä täysi arm Lymfedeema – (Lymfaödeema) tai säären Lymfedeema – (Lymfaödeema)

3.) Lokalisoitu turpoaminen kaikilla alueilla. Joskus Lymfedeema – (Lymfaödeema) voi aloittaa kuten turvotusta yhdellä alueella, esimerkiksi käsille, välillä tai kyynärpää ja käsi. Tämä on merkki varhaisen imunestejärjestelmän toimintahäiriötä.

4.) Kaikki tulehdus, punoitus tai infektio.

5.) Loppukäyttäjä voi kokea tunne, puristava, heaviness tai heikkous, käsivarsien tai jalka.

Miten Lymfedeema – (Lymfaödeema) hoitaa?

Suosituin hoitomuoto on tänään decongestive terapiaa. Muodot terapiassa ovat täydellisiä decongestive terapian (CDT) tai manuaalinen imunestejärjestelmän drainage (mld), on olemassa varianssit, mutta useimmat liittyy näiden kahden tyypin kohtelu.

Se on eräänlaista hieronta terapiaa, jos jalka on hyvin varovasti hierotaan todella liikuttaa nestettä pois Leg sekä alue, jolla lymph järjestelmässä on vielä tehtäviä normaalisti.

Näiden hieronta hoidot, turvotus vähenee ja sen jälkeen potilas on varustettu valmiiksi mitattu mukautetun paine vaate pitää turvotus alas ja / tai on opettanut käyttämään compression ylireagoi säilyttää jalka kokoa.

Mitkä ovat joitakin niistä komplikaatioita Lymfedeema – (Lymfaödeema)?

1. Infektiot kuten selluliitti, lymphangitis, erysipelas. Syynä eivät ole vain suurten kertyminen nestettä, mutta se on hyvin dokumentoitu, että lymphodemous raajat ovat lokalisoitu immunodeficient.

2. Valutustaso haavat, että vuoto lymphorrea, joka on erittäin syövyttävää, ja ympäröivän ihon kudosten ja toimii satamaan tulon infektioita.

3. Lisääntynyt kipu, joka johtuu kompression ja hermot tavallisesti aiheuttamia kehittämistä fibroosi ja nousi kasautua nesteissä.

4. Menettäminen Tehtävä johtuu siitä, turvotus ja osa muutoksista.

5. Masennus - Psyykkinen coping seurauksena, disfigurement ja heikentävä vaikutus Lymfedeema – (Lymfaödeema).

6. Deep laskimoiden laskimotukoksia jälleen seurauksena paine, turvotus ja fibroosi vastaan verisuoni-järjestelmä. Lisäksi voi tapahtua sen seurauksena, selluliitti, lymphangitis ja infektioita.

7. Sepsis, mätäpaise ovat mahdollisuudet tuloksen perusteella infektioita.

8. Mahdolliset amputaatio, raajan.

9. Keuhkopussin effusions voi johtaa, jos lymphatics, vatsaan tai rintaan on ylikuormitu selkeitä keuhkoissa cavity fluidien.

10. Ihon komplikaatioita, kuten halkaisu, muistolaatat, alttius sieni-ja bakteeri-infektioita.

11. Krooninen lokalisoitu tulehduksia.

Voiko Lymfedeema – (Lymfaödeema) voidaan parantaa?

No, tällä hetkellä ei ole olemassa parannuskeinoa, Lymfedeema – (Lymfaödeema). Mutta se voidaan hoitaa ja hallinnoi ja suurin osa komplikaatioita voidaan välttää. Life-Lymfedeema – (Lymfaödeema) voi edelleen olla aktiivinen ja täydellinen, ja asianmukaista hoitoa, potilaan koulutus ja potilaan elämän tyylin mukauttaminen.

Saat laajat tiedot Lymfedeema – (Lymfaödeema) tutustumalla kotisivu:

Lymfedeema – (Lymfaödeema) Ihmiset

http://www.Lymfedeema – (Lymfaödeema)people.com

(c) Copyright 2005 Pat O'Connor ja Lymfedeema – (Lymfaödeema) Ihmiset. Käyttämällä tätä tietoa opetuksen tarkoituksena on kannustaa ja sallittua. Se on saatavilla ilmaiseksi ja ilman maksua eikä käyttää taloudellisia renumeration tai voitettavaa. Mainitse vastaanottovahvistus tekijän ja linkin Lymfedeema – (Lymfaödeema) Ihmiset.

LYMFEDEEMA – (LYMFAÖDEEMA)

MITÄ SE ON?

Lymfedeema – (Lymfaödeema) on buildup on nestettä kutsutaan lymph ja proteiinia kudosten ihon alle. Lymph kerääntyy, kun on tukkeuma normaalin virtauksen aiheuttaen turvotusta, joka yleensä on käsivarsi tai jalka. The lymph järjestelmä on samankaltainen kuin veren järjestelmä sen verkossa aluksista, kuljettaa lymph nestettä koko kehoon.

Trauma on Imukudos, leikkaus tai sädehoito on tärkein syy Lymfedeema – (Lymfaödeema) yhteydessä syöpään. Se voi johtua kirurgian ja / tai sädehoitoa hoidon aikana, syövät, rintasyöpä, vatsan, melanoomaa, sidekudokset (sarkoomia) ja lantion alueella, samoin kuin lymphomas, sekä miehiä että naisia. Lymfedeema – (Lymfaödeema) voi myös olla seurausta infektion, kuten dermatophytosis, jalka.

Cancer kasvaimia voi myös estää lymph alukset, erityisesti ihmisiä, joilla on eturauhasen syöpä tai lymfooma.

Jos minulla on syöpä Will I KEHITETÄÄN LYMFEDEEMA – (LYMFAÖDEEMA)?

Ei välttämättä. Yleisin tapauksissa esiintyy naisilla, joilla rintasyöpä; 10% 25% syöpäpotilaista kehittää Lymfedeema – (Lymfaödeema). Vaikka useimmat tapaukset ovat lieviä, noin 400000 naisia selviytymään päivittäin kanssa jonkin verran disfigurement, epämukavuus, ja joskus vammaisuuteen, koska käsivarren ja käden turpoaminen.

Koska parannuksia säteilyn ja kirurgisten tekniikoiden (kuten poistamalla pienempiä näytteitä imusolmukkeiden), Lymfedeema – (Lymfaödeema) on vähemmän tänään kuin se käyttöä olla. Lymfedeema – (Lymfaödeema) kehittyy noin yksi neljästä syöpäpotilaista jotka ovat rinnan kanssa lymph-solmun leikkelyn. Riski kaksinkertaistuu niille, jotka saavat myös säteilyn hoitoja, underarm alueella.

Radical prostatectomy, menettely, että poistetaan eturauhanen, seminal rakkulat ja joskus lähellä lantion imusolmukkeet, voi johtaa Lymfedeema – (Lymfaödeema). Yksi tyyppi Kaposin sarkooma on nimeltään lymphadenopathic muodossa, joka voi levitä koko kehoon ja voivat aggressiivisesti mukana imusolmukkeiden , Sisälmykset, ja toisinaan GI tract - tuloksena on eräänlainen Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Sentinel imusolmuke biopsianeulat

Jos rintasyöpä leviää, se ensin menee Imusolmukkeet mukaisesti markkinaehtoperiaatetta. Siksi naisille, joilla on rintasyöpä on nämä solmut tutkitaan. Viime aikoihin asti, kirurgien poistaisi niin monta imusolmukkeiden kuin mahdollista, mutta tämä lisääntynyt riski Lymfedeema – (Lymfaödeema). Viime aikoina yhä useammat lääkärit ovat alkaneet keskitytään löytämään The Sentinel solmut - ensimmäinen solmut saada viemäröintiä, rintojen kasvaimia, ja siksi ensimmäisenä osoittavat syöpä on levinnyt. Asiantuntijat uskovat, että jos sentinel-solmua on poistettu, ja todettu terveeksi, niin mahdollisuudet löytää syövän mitään jäljellä olevat solmut on hyvin pieni, eikä muihin keskuksiin on poistettava. Tämä säästää jopa 75% naisista jotka ei ole mitään näyttöä kasvaimen leviäminen on kainalon imusolmukkeiden riski komplikaatioista, erityisesti Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Milloin se kehittyy?

Lymfedeema – (Lymfaödeema) voi näkyä tahansa leikkauksen jälkeen tai sädehoitoa myös monta vuotta myöhemmin.

Kun ehto kehittyy hyvin pian leikkauksen jälkeen, se on yleensä lieviä, ja menee pois yhden tai kahden viikon kuluessa. Se voi myös kehittää kuudesta kahdeksan viikon kuluessa leikkauksesta tai säteilyä. Tässäkin tyyppi Lymfedeema – (Lymfaödeema) yleensä itsestään pois muutaman viikon ajan.

Valitettavasti, enemmän yhteistä muodossa Lymfedeema – (Lymfaödeema) syövän jälkeenjääneiden kehittyvät hitaasti ajan mittaan. Se voi näkyä jopa useita kuukausia tai jopa vuosia sen jälkeen, kun hoito päättyy ja turvotusta voi vaihdella lievästä vakavaan. Useimmissa tapauksissa kuitenkin Lymfedeema – (Lymfaödeema) näyttää välillä kuusi ja 12 kuukautta hoidon jälkeen. Vaikka ihmiset jotka on monia imusolmukkeet poistetaan ja sädehoitoa on suurin riski kehittää Lymfedeema – (Lymfaödeema), Joidenkin korkean riskin potilailla ei ole kehittää kunnossa.

Milloin Soita PROFESSIONAL

Potilaita ota yhteys lääkäriin, jos heillä oli rinnan, alentaa vatsan leikkaus tai sädehoito hoidot jo aiemmin, ja kyseinen osa tulee punainen, kivulias tai kuuma, tai jos se kehittyy avoin haavaumia tai alueilla rikkoutuneella iholla. Lääkäreiden tulisi kuulla, varsinkin jos on kuumetta lisäksi turvotusta.

Diagnostinen testi

Yleensä ei ole erityisiä testaus on tarpeen diagnosoida Lymfedeema – (Lymfaödeema), mutta testejä voidaan tehdä, kuten verenkuva, että voi tunnistaa merkkejä tartunnasta. Ultraääni voi tilata etsimään verihyytymiä, jotka voivat aiheuttaa turvotusta. Tietokonetomografia tomografia (CT) voidaan käyttää löytää kasvain, joka voitaisiin estää lymph alusta. Lisäksi siellä on enemmän erikoistunut testejä, joilla voidaan tunnistaa lymph flow ja lymph aluksen poikkeavuuksia.

Oireet

Ensimmäiset merkit Lymfedeema – (Lymfaödeema) voidaan muuttaa potilaan aseiden tai jalat tai muu alue, kuten groin. Aluksi iho pysyy pehmeä, mutta jos ongelma jatkuu, osa voi tulla kuuma ja punainen ja ihon kova ja jäykkä. The lymph nestettä, että kerää, kudokset voivat olla hyvin epämiellyttäviä, mutta kipua ei ole aina läsnä. Varhaisia oireita Lymfedeema – (Lymfaödeema) voi kuulua:

Tunnetta puristava ympäri käsivarsi-aluetta, joka oli käsitelty syöpä,
Vähentynyt joustavuutta käden, kyynärpää-, ranne, sormet, tai säären,
Vaikeustaso asentamisesta, vaatteet,
Tiukkaa sovi, sormus, rannekello, rannerengas, tai kenkä,
Heikkous, kipu, aching tai heaviness, käsivarsien, jalkojen tai jalkaterien,
Iho, että näyttää kiiltävät, on vähemmän folds, ja katsoo, jäykkä tai taut,
Kaupungissa ache hoidettavaa osa,
Tunnetta puristava, ihon kärsivän raajan,
Vaikeustaso siirtämällä osa tai taipuminen on yhteinen, koska turvotus ja ihon tiukkuus,
Pistesyöpymistä (pieniä painumia vasemmalle iho-painikkeen painamisen jälkeen, swollen alue)
Useimmissa tapauksissa vain yksi käsivarsi tai jalka on vaikuttanut. Jos jalka on mukana, turvotus yleensä alkaa jo jalka, sitten etenee ylöspäin kohti nilkan, vasikka ja polvi.

Vakavuusluokka

Vakavuus on suoraan sidoksissa siinä määrin, kirurgian ja sädehoitoa, imusolmukkeissa. Vakavuus ja yleinen riski kehittää Lymfedeema – (Lymfaödeema) näyttää lisääntyvän lihavuuden, painonnousu ja infektio-alueella.

KÄSITTELYT

Lymfedeema – (Lymfaödeema) ei ole parannuskeinoa, jotta hoidon tavoitteena on vähentää oireita. Hoito on vaihdellut käytännöllisesti katsoen mitään hoitoa leikkausta, vaan on olemassa erilaisia käytännön menetelmiä, joilla puututaan sillä ehdolla, mukaan lukien nousu, osa (ensimmäisenä vuonna vain), kompressio vaatekappaletta (ei ole suurempi kuin 20-30 mm Hg), tietyntyyppisten hierontaa ja harjoituksia, pneumaattinen compression laitteet (kiistanalainen), ja muuntyyppisten fysioterapia. Asiantuntijat myös eduksi pitää vaikuttaa osa puhtaita, kuivia ja voiteluun.

Kansallinen Lymfedeema – (Lymfaödeema) Network (www. Lymphnet.org) kannustaa hieronta, joka on erityisesti varmennettu asiantuntija Lymfedeema – (Lymfaödeema) hieronta .. Monissa tapauksissa potilaat voivat myös olla koulutettu hieronta itse parantaa virtausta lymph nesteissä.

Lääkehoito

Ei ole olemassa lääkitys hoitoon Lymfedeema – (Lymfaödeema). Diureetit on todettu olevan tehottomia ja voivat tosiasiallisesti pahentavat kunnossa. Muut lääkkeet on kokeiltu, mutta ei ole selvää näyttöä merkittävästä tehokkuutta millä tahansa erityisesti huume.

Lievä LYMFEDEEMA – (LYMFAÖDEEMA):

Nousevat käsivarsien tai säären yläpuolelle sydämessä (ensimmäisen vuoden aikana) ja taipumista se usein ovat perus menetelmiä, joiden avulla voidaan hallita kunnossa. Koska nousu on epäkäytännöllinen lukuun ottamatta lyhyitä, potilaita tulee varustaa kimmoinen hihassa, joka kattaa käsivarsi tai jalka.

Huomattavaan vähenemiseen edema (turvotus) on raportoitu jälkeen Vaatteiden kimmoinen hihat ja 6 peräkkäistä tuntia päivässä. Käyttämällä näitä vaatteita harjoituksen aikana, fyysinen aktiivisuus ja erityisesti lentoliikenne on suositeltavaa, sillä lentomatka näyttää pahentaa kunnossa.

Jos jalat ovat vaikuttaneet, välttää jaksojen pitkittyessä seisomaan. Jos valmistusta tai pysyvän paljon, lääkäri voi määrätä erityisen valmistui compression stockings käyttää koko päivä. Lääkäri voi myös ehdottaa proteiinipitoista, vähän suolaa ruokavaliosta niille, jotka ovat yli-paino-tai liikalihavia.

Kohtalainen VAKAVA:

For ihmisiä, joilla on kohtalainen tai vaikea Lymfedeema – (Lymfaödeema), jalat, lääkäreiden määrätä pneumaattinen compression laitteita voidaan käyttää kotoa auttaa vähentämään raajan turpoaminen. "Pneumaattinen stockings" ovat kuluneet päivittäin tunnin tai kaksi vähentää turvotusta. Kun turvotus on laskenut, henkilö voi vielä käyttää elastisia stockings jopa polven joka päivä hetki kasvaa, kunnes nukkumaan menoa.

For Lymfedeema – (Lymfaödeema), käsivarsien, pneumaattinen hihat - kuten pneumaattinen stockings - voidaan käyttää päivittäin vähentää turvotusta, kimmoinen hihat voi myös olla tarpeen.

Toiset suosittelevat erikoissampoota hieronta hoito vaati manuaalista lymph drainage. Antibiootit voivat myös olla määrätty ehkäistä tai hoitaa tartunnan kärsivän raajan. Koska ihon infektiot voivat olla vakavia ihmisten kanssa Lymfedeema – (Lymfaödeema), henkilö voi joutua antibiootit suoneen, sairaalan aikana infektio.

Manuaalinen lymfaterapia

Lisää vakavia tapauksia Lymfedeema -Manuaalinen lymfaterapia – (Lymfaödeema) voidaan käsitellä monimutkaisia Decongestive Therapy, jonka fyysinen terapeutin tai muu terveydenhuollon ammattihenkilö, jotka on erityistä koulutusta. Complex Decongestive Hoito koostuu ihonhoitotuotteet, hieronta, erityiset bandaging, käyttämiseen, ja kunnostusta varten compression hihassa. Etsin ja saada hoitoa varhaisessa vaiheessa pitäisi johtaa lyhyemmän hoitojakson saada Lymfedeema – (Lymfaödeema) hallinnassa. Vaikka useimmat vakuutusyhtiöt maksavat tästä käsittelystä, jotkut eivät.

Joku varmennettava, että menettely olisi suoritettava käsikirjan Lymph vedenpoisto (mld).

Siinä tapauksessa, Lymfedeema – (Lymfaödeema), arm, menettely merkitsee tyyppi hieronta, joka liikkuu rakentanut nestettä ympäri estetty alusten ja koko rinnassa, että toisella puolella on elin, jossa imunestejärjestelmän on edelleen hienotunteisuutta. Yleensä terveen alue on "toiminut" ensin. Kunkin kohtelun, toteuttaa alue on huolellisesti bandaged, joilla on erityinen layered wrap, joka näyttää ässänä sideharsoa, mutta on valmistettu eri kankaasta. WRAP on tärkeää pitää suorittaa osa de-ruuhkainen. Keskimääräinen kurssi on 15 päivittäistä hoitoja, 60-90 minuuttia kerrallaan. After a mld tietenkin hoitoja, potilaiden tulee pukeutua compression vaate joka päivä. Potilaan olisi mitattava uusi compression hihassa kuuden kuukauden välein tai niin. Joskus vuosittain mld hoidon aikana suositellaan eräänlaisen "tune up".

Estämällä komplikaatiot

Koska Lymfedeema – (Lymfaödeema) kehitys voi esiintyä jopa useiden vuosikymmenten ajan, potilasta tulee seurata itse merkkejä Lymfedeema – (Lymfaödeema) ja raportoi mahdolliset muutokset niiden lääkäreitä.
Ennaltaehkäisy on tärkeää, ja se voi vaatia päivittäin huomiota hallita oireita turvotusta erityisesti. ARM ja toisaalta varotoimet ovat perustuu kahteen keskeisiä ajatuksia: (1) eivät lisää lymph tuotantoa, joka on suoraan verrannollinen veren virtausta, ja (2) eivät lisää tukos, lymph järjestelmä. Siksi potilaiden tulisi välttää liiallista kuumuutta, infektiot, ja liian rasittava arm harjoituksia, jotka lisäävät veren virtausta, käsivarsille ja siten lisätä lymph tuotantoa.

Hallintaan LYMFEDEEMA – (LYMFAÖDEEMA)

Potilaita tulee seurata näitä ehdotuksia voivat hallita Lymfedeema – (Lymfaödeema):

Vältä puncturing tai loukkaantui ihon millään tavalla. Käytä ensiapu varovainen, jos on olemassa tauon ihoa.
Vältä rokotukset, injektionesteisiin, verenpaineen seurantaa, veren nosto-ja laskimoon hallinnon käsivarsien vaikuttaa.
Vältä tiukka-asentamisesta vaatteita tai koruja.
Vältä lämpöä, kuten sunburns tai parkitukseen, ammet, ja saunaa.
Vältä rasittava exertion, mutta käyttää vaikka päällään compression vaatteisiin.
Liikunta, mutta vältettävä Lihas Kannan

On tärkeää käyttää vaikuta osa normaalin jokapäiväistä toimintaa, mutta liikakäyttöä voi aiheuttaa Lymfedeema – (Lymfaödeema) esiintyy joitakin ihmisiä. Seuraa näitä ehdotuksia aina kun mahdollista:

Käytä vaikuttaa käsivarren tai säären kuin normaalisti kuin mahdollista, kunnes täysin parantunut, noin 4-6 viikon kuluttua leikkauksesta tai sädehoitoa.

Harjoitus säännöllisesti, mutta eivät strain käsivarsien tai jalka. Ennen rasittava liikunta, kuten painonnostossa tai tennis, keskustella lääkärin, sairaanhoitajan tai fyysistä terapeutin noin erityisiä tavoitteita ja rajoituksista päättää, mitä toiminnan taso on oikea. Kysy jos asennettu hihassa tai varastointia olisi kuluneet aikana rasittava toimintaa tai kun purjehtii.

Jos käsivarressa tai jalka alkaa särkee, makaamaan ja nostaa sitä.

Vältä voimakkaita, toistuvia toimintoja, raskainta työtä, tai vetämällä.

Katso varhaisessa merkkejä tartunnasta: ihottuma, punainen blotches, turvotus, lisääntynyt lämmön, mureus, tai kuumetta. Soita lääkärillesi heti, jos on olemassa merkkejä tartunnasta.

Asiantuntijat myös suositella, että ne, joilla on Lymfedeema – (Lymfaödeema) välttämiseksi trauma-alueella vaikuttaa.

Trauma sisältää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia, toistuvia liikkeitä vastaan vastus (työntämällä tai vetämällä), raskaan työn, ja liiallinen käyttö.

Turvotus

Vaihtoehtoiset nimet

Turvotus; Anasarca

Määritelmä

Turvotus kuuluu laajentumisen elinten, iho-tai muita kehon rakenteiden aiheuttamaa liiallista buildup nestettä, kudokset. Tämä buildup voi johtaa siihen, että nopea kasvu paino yli lyhyessä ajassa (päivää viikossa).

Turvotus voi esiintyä koko elin (yleisen) tai se voidaan rajata tiettyyn kehon osaa (lokalisoitu).

Katso myös:

Ankle, jalat ja säären turvotus
Angioedeema
Swollen kumeja
Swollen rauhasten
Kasvojen turvotus
Turvotus, vatsan
Rintojen suureneminen
Kivespussin turvotus
Nivelturvotus
Huomioita

Lievä turvotus on pienempi jalat yleisesti esiintyy lämpimän kesän kuukausina, varsinkin jos henkilöllä on pysyvä tai kävelemään paljon.

Yleistynyt turvotusta tai massiivinen edema (kutsutaan myös anasarca), on yhteinen merkki vakavasti sairaita ihmisiä. Vaikka lievä turvotus voi olla vaikea havaita, ennen kaikkea ylipainoinen henkilö, massiivinen turvotus on hyvin ilmeinen. Turvotus voi osoittaa, krooninen ja etenevä lääketieteellinen sairaus.

Turvotus voidaan yleisesti kuvata kahdella tavalla:

Pistesyöpymistä edema - Kun painat sormella vastaan paisuneet alueella 5 sekuntia ja sitten nopeasti poistaa se, indentation on jäljellä, joka täyttää hitaasti.
Nonpitting edema - Kun painat sormella vastaan paisuneet alueella 5 sekuntia ja sitten nopeasti poistaa sen, ei indentation on jäljellä ihoa.

Yhteinen Syyt

Liian paljon suolaa tai natriumin saanti
Burns
Auringonpolttama
Liian vähän albumiini, veren (hypoalbuminemia)
Aliravitsemus
Raskaus
Huumeet
Androgeeni-ja anabolic steroideja
Antihypertensives
Kortikosteroidit kuten prednisone (aiheuttaa natriumin säilyttäminen)
Estrogeenit
Ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet (ks. NSAID)
Dihydropyridiinityyppiset kalsiumkanavan
Nephrotic oireyhtymä
Akuutti munuaiskerästulehdusta
Krooninen munuaistauti
Sydämen vajaatoiminta
Maksan vajaatoiminta, maksakirroosi
Kilpirauhasen sairaus

hoitoa kotona

Seuraa määrätty hoito hoitoon perimmäinen syy, turvotusta. Keskustele oman terveydenhoidon tarjoajan vaihtoehtoja estämään ihon jakautuminen (krooninen turvotus), kuten paine-vähentämiseksi patjaa, karitsan n villaa pad, tai pörssiin rengas.

Säilytetään jokapäiväistä toimintaa. Kun valehtelee alas, pitää raajat edellä sydämen tasolle, jos mahdollista, helpottaa salaojitus. Älä tee tätä, jos hengenahdistus tulokset - katso lääkärisi sijaan.

Alennetut natrium (suola) ruokavaliota voi suositella.

Soita terveydenhuolto tarjoaja, jos

Jos havaitset selittämätön turvotus, ota yhteyttä terveydenhuollon palveluntarjoajaa.

Mitä odotamme teidän terveydenhuolto provider's office

Lukuun ottamatta kiireellisiä tilanteita (kuten sydämen tai keuhkojen ruuhkat), terveydenhuolto tarjoaja voi saada oman terveydentilasta ja suorittaa fyysinen tarkastus.

Lääketieteen historian kysymyksiin dokumentointia turvotusta yksityiskohtaisesti voivat olla esimerkiksi seuraavat:

Aika-malli
Milloin sait ensimmäisen?
Onko se läsnä kaiken aikaa?
Onko se tulee ja menee?
Laatu
Kuinka paljon turvotusta on olemassa?
Kun säkissä alueen kanssa sormeen, ei dent jäljellä?
Sijainti
Onko se yleisesti tai tietyllä alueella (lokalisoitu)?
Jos turvotus on tietyllä alalla, mikä on tälle alueelle?
Muu
Mikä näyttää tehdä paisuttamalla paremmin?
Mikä näyttää tehdä paisuttamalla huonompi?
Mitä muita oireita ovat myös läsnä?

Diagnostiset testit, jotka voidaan suorittaa muun muassa seuraavat:

Albumiini tasot
EKG
Echocardiography
Seerumin elektrolyyttien testit
Virtsa-analyysi
X-rays
Maksan toimintakokeiden
Munuaisten toiminnan testit
Hoito voi sisältää nestettä ja natriumia rajoitus, diureetit, tai veden pillereitä. Your nesteensaannin ja tuotos olisi seurattava, ja sinun pitäisi punnitaan päivittäin.

Vältä alkoholia, jos maksan sairaus (kuten maksakirroosi tai hepatiitti) on aiheuttanut ongelmia. Vascular tukea letku voi olla suositeltavaa

Voit kääntää jokaisen sivun sivustomme käyttämällä Google kääntäjä meidän kotisivu:

Lymfedeema – (Lymfaödeema) Ihmiset

Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Perustaja ja pääjohtaja
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Lymfedeema; Lymfaödeema

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron