Käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema)

Lymfedeema; Lymfaödeema; Käsivarsi Lymfedeema; Osuusajat Lymfedeema; Jalkojen turvotus; Käsivarsi turvotus; Akuutti vs. vähitellen puhkeavat Lymfedeema; Miten diagnosoida Lymfedeema; Lymfedeema että levitteet; Lymfedeema lapsille; Vaiheisiin Lymfedeema; fibroosi; Komplikaatiot; Lymphedema Finland (Finnish)

Moderator: Senior Moderators

Käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema)

Postby patoco » Sat Jul 26, 2008 11:05 am

Käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema)

Englanti ehdot: Arm Lymfedeema (Lymfaödeema) , Lymphoedema, Lymphatic Obstruction

Keskustelu

Useimmat käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema) on toissijainen edellytys aiheuttamat poistaminen imusolmukkeiden syövän biopsianeulat aiheutuneet vahingot on lymphatics säteilyltä tai jopa kemoterapiaa rintasyöpä. Muita syitä voivat kuulua palovammoja, eri infektioita, vammoja tai traumoja.

Kuitenkin usein unohdetaan, ja harvoin mainitaan, että voit myös oltava ensisijainen Lymfedeema (Lymfaödeema) , käsivarsille.

Muutosvauhti käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema) ovat samat kuin jalka Lymfedeema (Lymfaödeema) . Vaurioitunut imunestejärjestelmän ei voi poistaa lymph nesteitä riittävästi ja neste alkaa kerätä, interstitiaalinen kudoksiin. Tämä aiheuttaa turvotusta, vaikuttaa osa.

Lymfedeema (Lymfaödeema) voidaan devestating emotionaalisesti, mutta uskon, että huolimatta Lymfedeema (Lymfaödeema) , voit kokea täyttä ja rikasta elämää, tässä sivulla, joka tarjoaa muutamia vinkkejä Your Emotions ja minäkuva kanssa Lymfedeema (Lymfaödeema)

Siirrokselle KÄSIVARSI Lymfedeema (Lymfaödeema) lapsille

Riskitekijät käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema)

1.) Imusolmuke poistamista varten biopsianeulat

2.) Vakavia infektioita, jotka sisältävät lymphangitis, selluliitti tai erysipelas.

3.) Deep invasiiviset haavat, jotka saattavat tear-, leikkaus-tai vahingoittaa lymphatics

4.) Säteily hoitojen, erityisesti sellaisista, jotka ovat keskittyneet alueille, jotka saattavat sisältää "klustereita" imusolmukkeiden

5.) Morbid lihavuus voi aiheuttaa toissijaisia Lymfedeema (Lymfaödeema) "murskaus" lymphatics

6.) Vakavia palovammoja, vaikka intensiivisen auringonpolttama

7.) Tartuntaa mikroskooppisen loista filarial toukat, mutta tämä on enemmän yhteistä trooppisissa maissa

8.) Primary Lymfedeema (Lymfaödeema) henkilöä, jotka on suvussa tuntematonta turvotusta, joka osaa

Varhaiset merkit ja oireet käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema)
Jos olet vaarassa henkilön käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema) on varhaisvaroitus merkkejä teidän pitäisi olla tietoinen. Jos sinulla on tai useampi näistä oireista, sinun tulee välittömästi tehdä physcian niistä tietoisia.

1.) Selittämätön aching, vahingoittaa tai kipua, käsivarsi

2.) Kokeminen "fleeting Lymfedeema (Lymfaödeema) ." Tämä on osa toukokuu turvota, jopa hieman, sitten palata normaaliksi. Tämä voi olla edeltäjä täysi käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema) .

3.) Lokalisoitu turpoaminen kaikilla alueilla. Joskus Lymfedeema (Lymfaödeema) voi aloittaa kuten turvotusta yhdellä alueella, esimerkiksi käsille, välillä tai kyynärpää ja käsi. Tämä on merkki varhaisen imunestejärjestelmän toimintahäiriötä.

4.) Kaikki käsivarsi tulehdus, punoitus tai infektio.

5.) Loppukäyttäjä voi kokea tunne, puristava, heaviness tai heikkous, käsivarsien.

Komplikaatioita käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema)

1. Infektiot kuten selluliitti, lymphangitis, erysipelas. Syynä eivät ole vain suurten kertyminen nestettä, mutta se on hyvin dokumentoitu, että lymphodemous raajat ovat lokalisoitu immunodeficient ja proteiinin rikkaiden nestettä tarjoaa erinomaisen nuturing invironment-bakteereja.

2. Valutustaso haavat, että vuoto lymphorrhea, joka on erittäin syövyttävää, ja ympäröivän ihon kudosten ja toimii satamaan tulon infektioita.

3. Lisääntynyt kipu, joka johtuu kompression ja hermot tavallisesti aiheuttamia kehittämistä fibroosi ja nousi kasautua nesteissä.

4. Menettäminen Tehtävä johtuu siitä, turvotus ja osa muutoksista.

5. Masennus - Psyykkinen coping seurauksena, disfigurement ja heikentävä vaikutus Lymfedeema (Lymfaödeema) .

6. Deep laskimoiden laskimotukoksia jälleen seurauksena paine, turvotus ja fibroosi vastaan verisuoni-järjestelmä. Lisäksi voi tapahtua sen seurauksena, selluliitti, lymphangitis ja infektioita. Katso myös tromboflebiitti

7. Sepsis, mätäpaise ovat mahdollisuudet tuloksen perusteella infektioita.

8. Mahdolliset amputaatio, raajan.

9. Keuhkopussin effusions voi johtaa, jos lymphatics, vatsaan tai rintaan on ylikuormitu selkeitä keuhkoissa cavity fluidien.

10. Ihon komplikaatioita, kuten halkaisu, muistolaatat, alttius sieni-ja bakteeri-infektioita.

11. Krooninen lokalisoitu tulehduksia.

12. Angiosarcoma, syöpä pehmytkudoksiin

13. Lymphangiosarcoma joka on nopeasti progressiivinen, ei parannettavissa syövän pitkän aikavälin Lymfedeema (Lymfaödeema) potilailla.

14. Lymfooma, uusi tutkimus osoittaa, että mahdollisuutta, että tämä on perinnöllistä Lymfedeema (Lymfaödeema) . Minulla on todettu kaksi erilaista lymfooma.

15. Septic arthritis

Vaiheet käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema)

On olemassa kolme perus vaiheisiin aktiivisesti, Lymfedeema (Lymfaödeema) . Mitä aikaisemmin Lymfedeema (Lymfaödeema) tunnistetaan ja diagnosoidaan, sitä helpompaa se on onnistunut käsitellä se ja välttämään monia.

On tärkeää myös olla tietoinen siitä, että kun sinulla on Lymfedeema (Lymfaödeema) , jopa yhden raajan aina on olemassa mahdollisuus, toisessa osassa on vaikuttanut joskus myöhemmin. Tämä "ei-aktiivinen" ajanjaksoa kutsutaan latenssi vaiheessa. Se liittyy perinnöllisiä muotoja Lymfedeema (Lymfaödeema) .

Latenssi Valheen
Lymphatic liikenteen kapasiteettia on vähennetty ei näkyviä / ilmeni selvänä edema Subjective valitukset ovat mahdollisia

Valheen I

(Käännettävä Lymfedeema (Lymfaödeema) ) kertyminen proteiini rikkaiden turvotus nesteen pistesyöpymistä edema Vähentää kanssa elevation (ei fibroosi)

Valheen II

(Spontaneously Irreversible Lymfedeema (Lymfaödeema) ) kertyminen proteiini rikkaiden turvotus nesteen pistesyöpymistä muuttuu asteittain vaikeammaksi Sidekudos leviämisen (fibroosi)

Valheen III

(Lymphostatic Elefanttitauti) kertyminen proteiini rikkaiden turvotus nesteen Ei pistesyöpymistä Fibrosis ja sclerosis (vaikea induration) iho muuttuu (papillomas, hyperkeratosis, jne.)
Kohtelu Käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema)

Hoito-käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema) on pitkälti sama kuin hoito Jalkojen Lymfedeema (Lymfaödeema) . Suositeltava hoito on decongestive terapiaa. Kuitenkin käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema) , se on osoittanut, että hoito-protokollaa, mukaan lukien vaiheittaisuuden pumpun hoidon kanssa manual decongestive terapiaa on saatu parhaat tulokset.

Lisää vakavia tapauksia Lymfedeema (Lymfaödeema) voidaan käsitellä monimutkaisia Decongestive Therapy, jonka fyysinen terapeutin tai muu terveydenhuollon ammattihenkilö, jotka on erityistä koulutusta. Complex Decongestive Hoito koostuu ihonhoitotuotteet, hieronta, erityiset bandaging, käyttämiseen, ja kunnostusta varten compression hihassa. Etsin ja saada hoitoa varhaisessa vaiheessa pitäisi johtaa lyhyemmän hoitojakson saada Lymfedeema (Lymfaödeema) hallinnassa. Vaikka useimmat vakuutusyhtiöt maksavat tästä käsittelystä, jotkut eivät.

Joku vkäsivarsiennettava, että menettely olisi suoritettava käsikirjan Lymph vedenpoisto (mld).

Siinä tapauksessa, Lymfedeema (Lymfaödeema) , käsivarsi, menettely merkitsee tyyppi hieronta, joka liikkuu rakentanut nestettä ympäri estetty alusten ja koko rinnassa, että toisella puolella on elin, jossa imunestejärjestelmän on edelleen hienotunteisuutta. Yleensä terveen alue on "toiminut" ensin. Kunkin kohtelun, toteuttaa alue on huolellisesti bandaged, joilla on erityinen layered wrap, joka näyttää ässänä sideharsoa, mutta on valmistettu eri kankaasta. WRAP on tärkeää pitää suorittaa osa de-ruuhkainen. Keskimääräinen kurssi on 15 päivittäistä hoitoja, 60-90 minuuttia kerrallaan. After a mld tietenkin hoitoja, potilaiden tulee pukeutua compression vaate joka päivä. Potilaan olisi mitattava uusi compression hihassa kuuden kuukauden välein tai niin. Joskus vuosittain mld hoidon aikana suositellaan eräänlaisen "tune up".

Kurssilla kohtelu, käsivarsi on kääritty kompressio siteet käsittelyn jälkeen täysistunnossa. Kun loppuun kohtelua, kompressio hihat ja käsivarren vaatteet on määrännyt.

On yksi lopullinen ja kriittinen alue, jotka koskevat käsittelyä, valvontaa ja hallintaa Lymfedeema (Lymfaödeema) , ja se on käyttää. Ei vain se on elintärkeää meidän kaikkien terveyttä, se auttaa painon valvontaa ja on tärkeää, että liikkuvuus lymph nesteen kautta laitokselle. Ei ole väliä vaiheessa Lymfedeema (Lymfaödeema) , taustalla olevat sairaudet tai ikä, jokainen meistä pitäisi olla suunnitelma harjoituksia Lymfedeema (Lymfaödeema) .

No verikokeita, verenpaine, I.V. tai injektionesteisiin tämän Käsivarsi!

Pat O'Connor, Lymfedeema (Lymfaödeema) Ihmiset Nov 1, 2004

Puikot

Ehkä etummaista perustelut eivät salli käyttöä neuloja ja käsivartensa kanssa Lymfedeema (Lymfaödeema) on uhka infektio. Jokainen tauko iholla voi aiheuttaa maahantulon foci-bakteereja. Koska kyseessä oli immuunivaste state of the käsivarsi mahdollinen tartunta voidaan ja usein ei levitä nopeasti selluliitti. Nämä infektiot aiheuttaa edelleen vahinkoa siitä lymphatics, mikä lisää vakavuutta, Lymfedeema (Lymfaödeema) .

Lymphorrhea (joka on nesteen käsivarsien) on proteiini-rikas aine, joka tarjoaa erinomaisen ravitsemus mitään bakteereja, jotka voivat saada jalka pitää markkinaehtoperiaatetta. Kun infektio on alkanut liikaa nestettä ja kaikki fibroosi, käsivarsi kudos tekee se koetaan entistä vaikeampi hävittää bakteerit.

Injection lääkkeiden

The doseage vahvuus minkään lääkkeen ruiskutetaan käsivarteen on pienentynyt kahdesta syystä. Ensinnäkin, koska nesteen kertyminen markkinaehtoperiaatetta, se on heti laimennettava. Sen jälkeen, että koska huonontunutta nestettä outflow, käsivarsi, lääke tulee olemaan entistä vaikeampaa aikaa päästä jäljellä olevan laitoksen järjestelmään.

IV: n

Ensimmäinen syy ei salli IV on yksinkertaisesti tauon iho - mikä olisi jatkuvaa avaamista, kunnes poistaminen IV. Kyseisen ja vieläkin tärkeämpää on se yksinkertainen tosiasia, että Lymfedeema (Lymfaödeema) on aiheuttanut se, ettei markkinaehtoperiaatetta poistaa jopa normaalin yli nesteet kehon dynamiikkaa. Kun lisäät nesteet, jotka ovat läsnä hallinnossa, IV, sinun katastrofaalisen ylikuormita käsivarteen. Se yksinkertaisesti on täysin kykenemätön poistamaan tätä ylimääräistä nestettä, mikä aiheuttaisi huomattavaa lisäystä turvotusta.

Verenpaine Testit

Vaarana on, että verenpaine testi, joka at-risk käsivarressa tai käsivartensa vaikuttaa Lymfedeema (Lymfaödeema) on, että squeeezing mukana voi aiheuttaa mahdollisia myöhempiä vaurioita jo hauras lymphatics ja verisuonista. Jos näin tapahtuu, se aiheuttaisi pahenee, Lymfedeema (Lymfaödeema) .

Nämä ovat järkeviä lähestymistapoja, että kaikki physcian olisi välittömästi tietoinen. Jos haluat lisätietoja, katso sivu Lymfedeema (Lymfaödeema)

Light Käsivarsi Harjoitukset, jotka voivat auttaa estämään / Hallitse Lymfedeema (Lymfaödeema)

Koska kevyt käyttää sen jälkeen, kun rintasyöpä kirurgian ja imusolmuke poistaminen voi auttaa vähentämään mahdollisuuksia Lymfedeema (Lymfaödeema) , potilaiden tulisi keskustella siitä, miten ja milloin alkaa käsivarsi harjoituksia. Jotkut potilaat toteavat, että ottaen särkylääkkeet (analgeetit) 30 minuuttia ennen käyttäessään auttaa lievittämään epämukavuus, vaikka kaikki lääkitys olisi hyväksyttävä potilaan lääkärille.

Seuraavat ovat ehdotuksia harjoituksia seuraavan rintasyövän leikkausta, not allowed Cancer Trust, riippumaton hyväntekeväisyyttä, joka tarjoaa tietoa ja tukea potilaille, joilla on syöpä. Jokainen käyttämistä voidaan suorittaa viisi kertaa peräkkäin kolme kertaa vuorokaudessa (aamulla, iltapäivällä, illalla) kanssa lääkärin hyväksyttäväksi.

With kämmenten ja mutkia suoraan, venytys aseiden korkealla pään, joka yhdistää sormia yhdessä. Bend mutkia ja syleillä käsissä on takaosassa kaulan. Push kyynärpäätä myöten, niin pitkälle kuin mahdollista ja sitten vein heidät yhdessä touch edessä kehossa. Toista. Laita kädet selän taakse ja pitsit sormia yhdessä. Kalvo käsiä niin pitkälle kuin mahdollista jopa kehon kohti kaulan.

Paikka käsiinsä olkapäät (samalla puolella kehossa) ja siirrä kyynärpäätä myöten ylös ja sitten alas kohti puolen kehosta.

Paikka käsiinsä olkapäät ja tee pyöritystä kanssa mutkia. Circles olisi mahdollisimman laaja. Muuta suuntiin määräajoin.

Kun rintojen ompeleet on poistettu, seisomaan yhdellä jalka edessä toinen. Pitää kiinni tuolille tai pöydälle. Nojaa eteenpäin ja swing markkinaehtoperiaatetta, että oli mukana kirurgian taaksepäin ja eteenpäin, ja sitten sivusuunnassa niin pitkälle kuin se menee. Pidä pieni paino saada vauhtia. Korotus liikkuvuus, kunnes käsivarsi nousee olkapäiden korkeudelle. Pidä mutkia suora.

Stand yksi jalka edessä toisiaan. Hold onto tuolille tai taulukon tukea. Nojaa eteenpäin ja swing käsivarsien puolella, kirurgian ympyrää ensin myötäpäivään ja sitten vastapäivään. Pidä mutkia suora.

Face kohti seinää. Paikka kädet seinää ja tuumaa sormia jopa seinälle. Kokeile mennä korkeampi joka päivä, kunnes aseet ovat täysin suoraan yli päätään.

Lymfedeema (Lymfaödeema) Käsivarsi Self Hieronta

Voit tehdä yksinkertaistettu versio mld yourself at home, nimeltään yksinkertainen imunestejärjestelmän drainage (SLD). SLD on tehty käyttämällä sormesi hyvin varovasti siirtää ihon tiettyyn suuntaan. Jos huomaat, että iho on punainen, kun olet valmis, sitten liikkuvuus on liian kova. Se on usein helpompaa, jos kumppani tai ystävä myös oppii tekniikkaa, niin että he voivat auttaa sinua millään alueilla, et voi tavoittaa. Your fysioterapeutti tai sairaanhoitaja pystyy näyttämään sinulle tai yhteistyökumppanin tekniikkaa. Kuvissa ja selitykset ovat seuraavat sivut pitäisi myös auttaa.

Hieronta 1 - molemmille käsivarsille ja säären turvotus

Paikka sormin, relaxed, molemmin puolin teidän niskasta kannan 1. Varovasti siirtää ihon laskeva suunta kohti takaisin teidän niskaansa. Toista 10 kertaa kannan 1, 2 ja 3. At kannan 4 (huippu your shoulder) käyttää varovasti sisäänpäin scooping liikkuvuus alas kohti top of your rintojen luun (jos collarbones täytettävä) Toista 5 kertaa.

Hieronta 2 - turvotus yksi käsivarsi

Tällä hieronta on edistää lymph kanavien runko on selkeä tie, jotta ylimääräinen neste voi valua pois.

Pintakerros on aina siirtynyt kohti ei-paisuneet puolella. Sinun on helpompi aloittaa ja toisaalta sitten swap edelleen muille kuin voit siirtyä koko kehossa.

Lähtölista, käsivarsipit, ei-paisuneet puolelta (sijainti 1), käyttö valossa painetta varovasti venyttämättä ihoa jopa osaksi käsivarsipit. Kätesi on oltava tasainen eikä slide yli ihoa. Toista 10 kertaa. Seuraava, kannan 2, käytä valoa push venyttämättä ihoa kohti ei-paisuneet puolella, hidas ja lempeä rytmi. Toista 5 kertaa.

Toista sama liikkumista sijalle 3. Swap käsissä, ja toistaa liikkeet 5 useampaa kertaa kannan 3 teidän Toisaalta, koska tämä kanta on hyvin tärkeää imunestejärjestelmän salaojitus. Tällä kertaa liikkumista sormin on hieman pull siirtää ihon, jotka eivät ole paisuneet käsivarsipit. Toista liikkeet 5 kertaa kannan 4, 5.

Käsimetallinilmaisimet massagers

Käsimetallinilmaisimet massagers voi olla hyötyä ihmisille, jotka ovat rajoittaneet liikkumista niiden käsissä, ehkä johtuu niveltulehdus. Ne ovat saatavilla osoitteessa useimmat suuret kemistit ja eräät sähkö-kaupoissa. Kuten kaikkien SLD tekniikoita, kevyt kosketus on tarpeen. Massagers ei pitäisi koskaan käyttää paina alas ihoa. Jos teet näin, sinun tulee estää teidän imunestejärjestelmän kanavia, joten hieronta ei auta lymph drainage. Käsimetallinilmaisimet massagers voi olla varsin raskas järjestää niin yritä pitää sitä ei-paisuneet käsistä. Saatat tarvita parisi tai ystäväsi auttaa sinua.

Keskustele lääkärisi tai lymphoedema erikoislääkärin ennen käyttäen massager. Sitä voidaan käyttää sovelletaan lempeät paine samassa järjestyksessä liikkeiden kuin Harjoitukset edellisen sivuja. Seuraavassa on muutamia ohjeita siitä, käyttäen käsiradio massager:

Käytä sitä vähintään 15 minuuttia päivässä. Käytä pienintä asettaminen ja dimpled eläintä. Älä käytä öljyjä tai voiteet kanssa massager. Älä käytä lämpöä setting. Jos mahdollista, saada massager ilman lämpöä pad, sillä ne ovat kevyempiä ja helpompia käyttää. Käytä lempeää, pyöreä liikkuvuus jälkeen sekvenssien liikkuvuus kuvattu aiemmin. Vältä hierovat epänormaali tai rikkoa ihoa.

Syvä hengitys harjoituksia

Ennen ja jälkeen SLD, hengitys harjoitusten avulla voidaan edistää imunestejärjestelmän salaojitus. Käytä seuraavia yksinkertaisia harjoituksia:

Sit on mukava tuoli tai olla majoituksesi teidän polvet hieman vääntynyt. Rest kädet teidän vatsaan. Ota syvä breaths rentoutumaan. Kuten hengittää sisään - suoraan ilmasta alas teidän vatsa, joita voit tuntea nousussa teidän käsissänne. Hengitä ulos hitaasti `sighing" ilmaa ulos. Vaikka hengitys, anna vatsan rentoutua uudelleen. Onko syvä hengitys harjoituksia viisi kertaa ja sen jälkeen on lyhyt lepo ennen kuin se ehtii.

** Special Huomautus Kahdenvälisiä rinnan Potilaat tai Kahdenvälisiä Surgeries **

Erityisessä vaarassa ovat potilaille jotka ovat menneet läpi bi-lateral rinnan tai yhden rinnan kanssa kirurgia myös vastakkaiselle puolelle. Muista, että molemmin puolin rinnassa on vaarana, Lymfedeema (Lymfaödeema) , joten se ei ole tärkeää siirtää nesteiden yhdeltä puolelta toiselle.

Sen sijaan, per useita Lymfedeema (Lymfaödeema) terapeutit Kysyin, nesteen olisi suunnattava kaulan ja groin lymphatics, samoin kuin intercostals ja abdominals, ja päässä vasemmalla axilla, tai oikealle axilla solmut vain osana "normaalia" malli vasen ylempi päähän Lymfedeema (Lymfaödeema) , kohti Vodder tekniikkaa.

Kuin Cassie ja Carol jotka ovat myös jäseniä BreastCancer.org. Tämä on yksi minun suosikki rintasyöpiä sivustot ja niillä on myös ihana foorumeilla osa yhdellä nimenomaan rintasyöpiä jälkeenjääneen Lymfedeema (Lymfaödeema) .

Liikunta ja Käsivarsi Lymfedeema (Lymfaödeema)

Nicole L. Gergich MPT, mld / CDT Lymfedeema (Lymfaödeema) erikoislääkäri, Penn Therapy ja Fitness lähettämisestä Päiväys: Toukokuu 6, 2001 Last Modified: tammikuu 3, 2002

Miksi minun pitäisi Harjoitus? Yksi erittäin tärkeä osa kokonaisvaltaista hoitoa koskeva syöpään liittyvien Lymfedeema (Lymfaödeema) on käyttää. Ohjelma koostuu joustavuutta, vahvistaminen ja aerobisen liikunnan hyötyä vähentämällä Lymfedeema (Lymfaödeema) , kun lääke nojalla asianmukaiset olosuhteet. Harjoitus mahdollistaa myös syövän jälkeenjääneiden aktiivisempi rooli omien Lymfedeema (Lymfaödeema) hallintaa. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet mitään merkittävää lisäämistä esiintyvyys Lymfedeema (Lymfaödeema) jälkeen rintasyöpä, naisten välistä osallistuvat harjoituksen ohjelmaan verrattuna naisia jotka eivät ole käyttäneet.

Minkälaista Harjoitukset ovat hyödyllisiä jonkun kanssa Lymfedeema (Lymfaödeema) ?

Joustavuus harjoitukset auttavat säilyttämään yhteisen valikoiman liikkeessä ja mahdollistavat venymä tai venyttelemällä kudoksia. Joustavuus käyttää myös auttaa ehkäisemään yhteinen jäykkyys ja posturaalinen muutosten jälkeen syövän leikkausta tai hoitoja. Lihas puristava voi lisäksi mutkistaa Lymfedeema (Lymfaödeema) .

Vahvistaminen harjoitukset ovat tärkeitä myös vähentää Lymfedeema (Lymfaödeema) kun tehtiin pieni intensiteetti tasojen kanssa päähän kääritty (ks. alla). Näissä harjoituksissa usein auttaa lisäämään imunestejärjestelmän ja laskimoiden virtaavat, elintarvikkeen poistaminen nestettä alkaen mukana päähän.

Aerobinen käyttää parantaa imunestejärjestelmän ja laskimoiden sujuvuutta, vähentää edelleen turvotusta, päähän. Aerobinen käyttää myös combats väsymys, jotka vaivaavat niin monia ihmisiä, sen aikana ja jälkeen syövän hoidossa.

Lopuksi, syvät vatsa hengitysvaikeuksia tai diaphragmatic hengittäminen on tärkeää, kaikki käyttävät, mutta varsinkin ihmisten kanssa Lymfedeema (Lymfaödeema) . Kun syvä hengitys on suoritettu, paine rinnassa ja vatsan on muuttunut ja luo pumppaaminen toimintaa imunestejärjestelmän. The keski-rintakehä-kanavaan, joka kuljettaa lymph nestettä, vatsan ja jalat, työmatka kautta rinnassa cavity. Pumping toimintaa ympäri kaapelikanavien auttaa lisäämään imunestejärjestelmän virtausta koko kehossa. Syvä hengitys on myös tärkeää antaa riittävästi happea toimitukset työ lihaksia niin, että ne voivat työskennellä tehokkaasti.

Harjoitukset tulisi aloittaa fyysisen tai ammatillisia terapeutin että erikoistunut Lymfedeema (Lymfaödeema) kohtelua. Kuten kaikkien käyttämistä, sinun tulisi keskustella alussa ohjelman kanssa lääkäriin.

Kuinka paljon painoarvoa Voinko Lift?

Siellä on vain vähän tutkimusta päivämäärän osalta intensiteetti käyttää ihmisten kanssa Lymfedeema (Lymfaödeema) ja mikä on turvallinen taso. Aikaisemmin, intensiivinen käyttö on nähtävä vasta, tai ei ole suositeltavaa. Tällä hetkellä, liikunta ja edistyksellinen painon nostamiseen toiminta on käytetty tukemaan poistaminen Lymfedeema (Lymfaödeema) osoitteesta alueille. Terapeutit voi ohjata asiakkaita paino nosto-ohjelma, joka on räätälöity niiden nykyinen kunto. Kuinka paljon voit poistaa riippuu siitä, missä vaiheessa kohtelu ja mikä tärkeintä, sinun edellinen ja nykyinen kunto. On tärkeää jatkuvasti seurata osa, turvotusta tai punoitusta, jotka voivat olla osoitus siitä, että työ oli liian kovaa. A painon nosto-ohjelmaa saa aloittaa vain terapeutin jotka erikoistunut kohtelu Lymfedeema (Lymfaödeema) .

Pitäisikö minun Wrap My Käsivarsi With Harjoitus?

On suositeltavaa, että kyseinen osa (käsivarsi tai jalka) on kääritty kanssa kompressio siteet harjoituksen aikana, aide lihaksen pumpun koskevat voimassa laskimoiden ja imunestejärjestelmän järjestelmiä. Kääre estää myös lisää nesteen osoitteesta kerääntymistä, että päähän. The sidostarpeita käytetään Lymfedeema (Lymfaödeema) kohtelu ovat lyhyen venytys sidostarpeita. Lyhyt venytys sidostarpeita käytetään Lymfedeema (Lymfaödeema) kohtelu ei venytys paljon, kun sitä sovelletaan, käsivarressa tai jalka. Kun käyttää kääritty osa, lihakset ja sidostarpeita paikka voima-lymphatics, jotka auttavat siirtymään nestettä pois markkinaehtoperiaatetta. ACE sidostarpeita venytys liian paljon ja ne ovat tehottomia kohtelu Lymfedeema (Lymfaödeema) . Älä käytä Ace ylireagoi kun kääre-Lymfedeema (Lymfaödeema) .

Mitä Harjoitukset Voinko tehdä After Breast Surgery?

Jälkeen rinnan on tärkeää säilyttää useita aloitteestaan tai joustavuutta, lapa. Usein naiset lasku käyttöä, olkapää ja käsivarsi puolella elin, jossa leikkaus tehtiin johtuva kipu tai pelko vahingoittaa sen viillolla. Suojaaminen käsivarsi voi johtaa siihen, jäykkyys ja puristava, lapa, jotka voivat vaikeuttaa siirtää käsivarteen. Tätä seuraa usein menetyksen lihasten voimaa ja vakautta ympäri lapa. Koska lapa ja kaulan liittyvät läheisesti toisiinsa, on myös tärkeää säilyttää kaulan liikkuvuutta estää komplikaatioita. Kysy lääkäriltäsi tai fyysistä terapeutin, jos sinulla on kysyttävää, joiden lapa harjoitukset ovat sinulle oikea valinta. Jos sinulla on äskettäin tehty rinnan liitettävä rintaa jälleenrakentamiseen Katso SURGEON tietoa olkapään TEHTÄVÄ. On tärkeää keskustella alussa harjoituksen ohjelman kanssa lääkäriin. Oconolink

Voit kääntää jokaisen sivun sivustomme käyttämällä Google kääntäjä meidän kotisivu:

Lymfedeema – (Lymfaödeema) Ihmiset

Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Perustaja ja pääjohtaja
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Lymfedeema; Lymfaödeema

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


cron