Akuutti vs. vähitellen puhkeavat Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Lymfedeema; Lymfaödeema; Käsivarsi Lymfedeema; Osuusajat Lymfedeema; Jalkojen turvotus; Käsivarsi turvotus; Akuutti vs. vähitellen puhkeavat Lymfedeema; Miten diagnosoida Lymfedeema; Lymfedeema että levitteet; Lymfedeema lapsille; Vaiheisiin Lymfedeema; fibroosi; Komplikaatiot; Lymphedema Finland (Finnish)

Moderator: Senior Moderators

Akuutti vs. vähitellen puhkeavat Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Postby patoco » Sat Jul 26, 2008 11:13 am

Akuutti vs. vähitellen puhkeavat Lymfedeema – (Lymfaödeema)

On neljää tyyppiä akuutti Lymfedeema – (Lymfaödeema) .

Tyyppi Yksi Akuutti Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Ensimmäinen tyyppi akuutti Lymfedeema – (Lymfaödeema) on leuto ja kestää vain lyhyen aikaa, joka tapahtuu muutaman päivän kuluttua leikkauksen poistaa imusolmukkeiden tai loukkaantumisen jälkeen, imunestejärjestelmän alusten tai laskimot vain nojalla collarbone. Kyseisen osa voi olla lämmin ja hieman punaista, mutta ei yleensä kivulias ja saa parempaa joka viikko pitämällä kärsivän käsivarsi tai jalka tuetaan jossakin kohotetun asennon ja sopimusten lihaksia kärsivän raajan (esimerkiksi, mikä on nyrkki ja vapauttamalla se).

Tyyppi Kaksi Akuutti Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Toinen tyyppi akuutti Lymfedeema – (Lymfaödeema) esiintyy 6-8 viikkoa leikkauksen jälkeen tai sen aikana aikana sädehoitoa. Tällainen voi olla aiheuttama tulehdus joko imunestejärjestelmän alusten tai laskimot. Kyseisen osa on tarjous, lämmin tai kuuma, ja punainen ja se on käsiteltävä pitää raajan tuetaan jossakin kohotetun asennon ja ottaen anti-inflammatoriset huumeita.

Tyyppi Kolme Akuutti Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Kolmas tyyppi akuutti Lymfedeema – (Lymfaödeema) tapahtuu sen jälkeen, kun hyönteinen purra, molli vahinkoa, tai polttaa, joka aiheuttaa tulehduksen, ihon ja imunestejärjestelmän alusten lähellä ihon pintaa. Se voi esiintyä, joka käsivarren tai säären, että on kroonisesti paisuneet. Kyseisen alueen on punainen, hyvin tarjouskilpailu, ja kuuma ja on kohdeltava tukemalla vaikuttaa käsivarressa tai jalka on nostettuna ja ottaen antibioottien A compression pumppu ei pitäisi käyttää, ja alueella ei olisi kääritty kanssa kimmoinen sidostarpeita aikana alkuvaiheissa tartunnan. Lievä punoitus voi jatkua kuluttua tartunnasta.

Tyyppi Neljä Akuutti Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Neljäs ja kaikkein yleisin laji akuutti Lymfedeema – (Lymfaödeema) kehittyy hyvin hitaasti ja voi tulla havaittavissa 18-24 kuukautta leikkauksen jälkeen tai vasta monen vuoden kuluttua syövän hoidossa. Potilas voi kokea epämukavuutta, ihon; aching, niska, olkapäät, selkä, tai lonkkaan aiheuttama venytys, pehmytkudoksiin tai liikakäyttöä lihaksia, tai asennon muutosten aiheuttaman lisääntyneen painon mukaan käsivarressa tai jalka. Lymfedeema – (Lymfaödeema) PDQ

hdotettu Tyyppi Viisi Akuutti Lymfedeema – (Lymfaödeema)

Tämä on minun oma henkilökohtainen mielipiteeni, mutta minun kokemus omasta elämästä sekä muiden Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilaille, olen sitä mieltä, viidennes tyypin akuutti Lymfedeema – (Lymfaödeema) on tunnistettu.

Tyyppi Viisi tapahtuu, kun krooninen Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilaiden kokemuksia äkillinen ja Keskustelu muutos määrä turvotusta he ovat kokeneet.

Olen kuullut monia Lymfedeema – (Lymfaödeema) potilailla, osuuden, että heillä on valtava määrä lisää turvotusta niiden vaikuttanut raajojen tai että yhtäkkiä he ovat kokeneet vatsan tai truncal, että he eivät ole kokeneet ennen.

Tässä tilanteessa on ensiarvoisen tärkeää, että ylimääräisiin lääkinnällisiin testata, jotta voidaan selvittää, "miksi" tämä äkillinen muutos edema.

Hoito tätä ylimääräistä akuutti swellin olisi aloitettava välittömästi estää muita komplikaatioita ja muita pysyviä vaurioita imunestejärjestelmän.

Jos tämä akuutti vaihe käsittää rinnassa ja / tai keuhkoissa ja potilas on kokemassa hengitysvaikeudet, testit on tehtävä sen selvittämiseksi, onko siellä on keuhkopussin effuusio.

Tässä akuutti vaihe mitään hoitoa ohjelma on mukauttaa täsmällinen tilanne potilaalle. Additional kohtelu voi sisältyä thoracentesis ja / tai lyhyellä aikavälillä käyttää diureetit.

Voit kääntää jokaisen sivun sivustomme käyttämällä Google kääntäjä meidän kotisivu:

Lymfedeema - (Lymfaödeema) IHMISET

Lymfedeema – (Lymfaödeema) People

Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Perustaja ja pääjohtaja
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Lymfedeema; Lymfaödeema

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron