Limfedemul a picioarelor

Limfedemul, Braţ umflarea, Picioarelor umflare, Limfedemul a picioarelor; Lymphedema Romania (Romanian)

Moderator: Senior Moderators

Limfedemul a picioarelor

Postby patoco » Sat Jul 12, 2008 7:02 pm

Limfedemul a picioarelor

Picioarelor Limfedemul

Termeni - Cuvinte derivate:
Edema, edem, retenţie de lichide, de reţinere a apei, Umflarea picioarelor, , Limfedemul

Engleză: Leg Lymphedema

Tradiţional, picior limfedemul a fost gandit ca un primar şi ereditare sau limfedemul condiţie. Cu toate acestea, cu cancer de tratament devine mult mai eficientă şi mai mult cu atât de mulţi pacienţi cu cancer nu numai de cancer, dar literalmente supravietuire ajunge la o cura, mai multe şi mai multe incidente de picior limfedemul vin în prim plan. Am înţeles ca un cancer de sân din cauza limfedemul secundare, dar înspăimântător adevărul este că, în calitate de statistici sunt păstrate găsirea de noi sunt similare cu raporturile dintre supravieţuitorii de cancer de toate tipurile.

În legătură cu acest medicale comunitate este lent, provenind de la o înţelegere mai clară a altor condiţii care ar putea atrage limfedemu, de asemenea.

Sper ca aceasta pagina va oferi piciorului "lymphers" cu informaţii care este atât de ajutor şi care pot să le permită să aibă o mai bună calitate a vieţii şi stilul de viaţă. Pagina noastră dvs. Emoţii şi auto Imagine cu limfedemul dea sfaturi utile şi puncte de pe fata provocarea de a limfedemul emoţionale.

Factori de risc pentru Picioarelor Limfedemul

1.) Lymph nod de eliminare pentru biopsies

2.) Infecţiile grave, care includ lymphangitis, celulita sau erysipelas.

3.) Deep invazive care ar putea rani lacrimă, tăiate sau deteriora lymphatics.

4.) Radiaţiei tratamente, mai ales cele care sunt concentrate în zonele în care s-ar putea să conţină "clusterelor" de ganglionare

5.) Morbid poate provoca obezitatea secundare lymphedema de "zdrobire" a lymphatics

6.) Arsuri grave, chiar intens sunburn

7.) Infectare a parazit microscopic filarial larvae, deşi acest lucru este mai comună în ţările tropicale

8.) Pentru primare lymphedema orice persoană care are o istorie de familie de umflare a unui necunoscut de zi cu zi

9.) Radiologic şi chimioterapie pentru cancer

10.) Insectă bites

11.) Fracturi osoase şi pauzele

Secundar Limfedemul a picioarelor

Cuvinte derivate: umflarea piciorului, edema picior, picior limfedemul

Introducere

Daca soliciti cele mai multe persoane care sunt familiarizaţi cu limfedemul de întrebare, "Sunteţi conştienţi de limfedemul secundar," cea mai mare ar răspunde că "da, este în cazul în care braţul swells după limfei sistem a fost deteriorat prin cancer de sân şi biopsia de tratament". Aceasta se numeşte braţul limfedemul.

Chiar dacă sunt conştienţi de faptul că o astfel de condiţie ca ramură secundară limfedemul există, răspunsul lor ar putea fi foarte bine că este un mic grup de oameni care au afectate de cancer de prostată.

Astfel, arată cât de puţin de conştientizare este special în legătură cu această formă de limfedemul. Chiar şi în lymphedema lume, este un pas-copil sarac.

Cu toate acestea, în cazul în care calitatea de membru al limfedemul Oamenii şi posturile din limfedemul online, grupuri de sprijin sunt o indicaţie, această condiţie este tot mai dramatic.

Motivele pentru această creştere sunt multiple. Acestea includ:

1. ratele de supravieţuire a crescut de cancer
2. îmbunătăţite de tratament de leziuni traumatice care anterior ar fi fost terminalul
3. creştere antibiotice pentru infecţii şi alte condiţii de tratament pentru că anterior ar putea să fi dus la moarte.

De asemenea, este important să reţineţi că secundar picior limfedemul nu neapărat începe imediat după ce prejudiciul sau traumatisme. Aceasta nu poate porni de ani de zile.

Ce este secundar limfedemul picior?

Secundar limfedemul este o condiţie în cazul în care sistemul limfatic a fost deteriorat. Principalul loc de muncă de acest sistem este de a muta prin exces şi la ieşirea din corpul nostru. Când acesta devine deteriorate sau insuficienţă, acesta nu mai este capabil de a realiza această funcţie şi de aceste fluide (lichide limfei) a strânge în Interstitial ţesuturile noastre picioare. Acest lucru duce la umflarea piciorului.

O alta functie importanta a limfei sistem este de a contribui la lupta împotriva infecţiilor cu trupurile noastre. Cu limfedemul, aceasta este, de asemenea, capacitatea de slăbit şi pacientul devine mai sensibili la infecţii.

Ce cauze secundare limfedemul picior?

Secundar limfedemul picior (de asemenea, la care se face referire ca limfedemul dobândite) este cauzat de sau se poate dezvolta ca rezultatele:

1.) Surgeries care implică abdomen sau picioare limfei în cazul în care sistemul a fost deteriorat. Aceasta include orice Intrusive chirurgie.

Exemple sunt

vein stripare chirurgie pentru boala vasculară periferică hip înlocuire genunchi replaement inserare de suruburi, suruburi si alte dispozitive ortopedice de reparaţii în lipectomy

2.) Eliminarea ganglionare pentru cancer biopsia. Aceste tipuri de cancer includ, dar nu sunt limitate la

cancerului de prostată testiculară cancerului ovarian cancer uteran cancerului Vulva cancerului vezicii urinare limfom - ambele hodgkins şi non hodgkins melanom colon sarcom Kaposi

3.) Tratamentul radiologic a acestor tipuri de cancer care scars de sistem şi limfatice ganglionare

4. Unele tipuri de terapie chemo. De exemplu, tamoxifen a fost legată de limfedemul secundare şi cheaguri de sânge.

5.) Infecţii severe / septicemie. În general, la care se face referire ca lymphangitis, acesta este un serios în pericol viaţa infecţii ale sistemului limfei / noduri.

6.) Leziuni traumatice, cum ar fi cele cu experienţă într-un accident rutier care severly injures de ramură şi a limfei sistem.

7.) Burns - aceasta chiar şi include sunburn severă. Avem un membru care dobândite secundar lymphedema de la această ramură.

8.) Pauze si fracturi osoase.

9.) Morbid obezitate - lymphatics sunt, eventual, strivit de greutate în exces. În cazul în care apare, este de daune permanente şi cronice secundare picior lymphedema începe.

10.) Insectă bites

11.) Infectii parazitare

Care sunt unele din simptomele de ramură secundară imfedemul?

Aceste simptome pot include:

1.) Inexplicabilă umflarea, fie de o parte sau întregul picior. În stadiu incipient limfedemul, umflarea acest fapt va face în jos în timpul nopţii şi / sau perioadele de repaus, care a cauzat pacientului de a gândi este doar un lucru care trec şi-l ignore.

2.) O senzaţie de greutate sau etanşeităţii în picior

3.) Increaseing restricţie cu privire la raza de mişcare pentru a piciorului.

4.) Unsual sau inexplicabilă aching sau disconfort în picior.

5.) Orice schimbare care implică securizarea şi / sau thicking a pielii sau zonele de piele de pe picior.

Etapele de Limfedemul a picioarelor

Există trei etape de bază din activ limfedemul. Anterioară limfedemul este recunoscut si diagnosticat, este mai uşor să-l trata cu succes şi pentru a evita multe dintre complicaţii.

Este important de asemenea să fie conştienţi de faptul că atunci când au lymphedema, chiar şi într-una de zi cu zi există întotdeauna posibilitatea de a-o altă zi cu zi, la unele fiind afectate de mai târziu. Acest "inactiv" perioada prevăzută ca etapă de latenţă. Acesta este asociat cu forme ereditare de lymphedema.

ETAPA latency

Lymphatic capacitate de transport, este redusă nr vizibile / palpable edema subiective, plângerile sunt posibile

ETAPA I

(Reversibile Lymphedema) acumularea de proteine bogata edema fluid Pitting edema reducerea cu altitudine (nu fibroza)

ETAPA II

(Spontan ireversible Lymphedema) acumularea de proteine bogata edema fluid Pitting devine progresiv mai greu proliferarea ţesutului conjunctiv (fibroza)

ETAPA III

(Lymphostatic Elephantiasis) acumularea de proteine bogata edema fluid non pitting fibroza şi sclerosis (severe, induraţie) de modificări cutanate (papillomas, hyperkeratosis, etc)

Complicaţii Limfedemul a picioarelor

1. Numar infectii, cum ar fi celulita, lymphangitis, erysipelas. Acest lucru se datorează nu numai la o mare acumulare de lichid, dar este bine documentate care lymphodemous limbs sunt localizate immunodeficient şi proein bogat de lichide oferă o excelentă invironment pentru cultivarea bacteriilor.

2. De golire că rănile de scurgere lymphorrea care este foarte caustice pentru a pielii din jurul ţesutului şi acţionează ca un port de intrare pentru infecţii.

3. Cresterea durere ca un rezultat de compresie de nervi de obicei cauzate de dezvoltarea şi creşterea nivelului de fibroza construi de fluide. Vezi Lymphedema şi dureri de Management.

4. Pierderea Func cauzată de umflarea şi modificări de zi cu zi.

5. Depresie - psihologica copiii, ca urmare a disfigurement şi debilitating efect de lymphedema.

6. Deep venoase tromboză din nou ca rezultat al presiunii de umflare si fibroza împotriva sistemului vascular. De asemenea, se poate intampla ca un rezultat de celulită, infecţii şi lymphangitis. Vezi si tromboflebită

7. Sepsis, Gangrene sunt posibilitatile ca rezultat al infecţiilor.

8. Posibile amputation de zi cu zi.

9. Pleural effusions (pulmonar de fluid)pot rezulta în cazul în care lymphatics în abdomen sau piept sunt copleşiţi de a goli pulmonar cavitate de fluide.

10. Complicatii cutanate, cum ar fi pielea uscata, divizare, plaques şi nodules, sensibilitate la ciuperci şi infecţii bacteriene.

11. Cronic localizat inflamatiile.

12. Durere variind de la uşoară până la începutul anului până la severă lymphedema târziu în etapa lymphedema.

13. Lymphatic tipuri de cancer care poate să includă angiosarcoma, limfom, sarcom Kaposi; lymphangiosarcoma (Stewart_treves Sindromul); cutanata de limfom cu celule T; cutanata B-Limfomul; Pseudolymphomatous cutanata Angiosarcoma. Vedeţi de asemenea: Lymphedema primară şi de Cancer pentru o discuţie şi limfatice secundare Cancer la Lymphedema.

Notă: Aceste tipuri de cancer sunt rare şi sunt, de obicei asociate cu termen lung, improperply netratate sau tratate lymphedema. De obicei au loc în etapa a trei sau patru; destul de rare, în etapa a doua.

14. Afecţiuni cutanate complicaţii posibile în etapele 3 şi 4 cuprind papillomatosis; placques inclusiv "cobblestone" care apare în placque; dermatofibroma; Skin Tags; Warts şi Verrucas; Micetom piele fungus; dermatită şi multe lymphedema raport a crescut de pacienţi cu probleme de psoriazis, eczeme şi herpesul zoster. Mi-ar suspecta aceasta poate fi cauza, din nou, la pacienţii cu imunitate scăzută condiţie a bratului sau a piciorului afectate cu lymphedema.

15. Documentate, dar rar complicaţii tardive în etapa de asemenea, poate include Lymphomatoid Papulosis; Cutis Marmorata; Acroangiodermatitis; Dermatolymphangioadenitis (DLA); Papillomatosis cutis carcinoides

16. Debilitating probleme comune. Acest lucru este cauzat de o combinaţie a excesului de greutate şi de fluid constanta proces inflamator, care însoţeşte lymphedema. După cum ne-am gotten mai vechi, având de multe lymphedemapatients sunt total de genunchi de înlocuire, înlocuire totală a şoldului, umerilor sau totală de înlocuire în timp ce altele sunt sindromul de tunel carpian întâmpină şi care sunt având tunel carpian chirurgie umerilor sau întâmpină probleme asociate cu lymphedema şi trebuie să haverotator cuff chirurgie

Tratamentul Limfedemul a picioarelor

În braţul de tratament pentru lymphedema de mult este aceeaşi ca şi pentru tratamentul piciorului lymphedema. Tratament este preferat decongestive terapie.

Limfedemul nu are nici o astfel de cura de tratament se concentrează pe reducerea simptomelor. Tratamentul a variat de la practic nici un tratament pentru o intervenţie chirurgicală, dar există diferite metode practice de a face cu conditia, inclusiv la altitudinea de zi cu zi (in primul an numai), îmbrăcăminte de compresie (nu mai mare de 20-30 mm Hg), anumite tipuri de masaj şi exerciţii, dispozitive pneumatice de compresie (controversate), şi în alte tipuri de terapie fizică. Experţii de asemenea, recomandăm păstrarea afectate de zi cu zi curată, uscată şi lubricated.

Masaj picioarelor terapeutice pe care le puteţi face

Drenare limfatica

Toate Lymphatic Drainage strokes se bazează pe un principiu mişcare.

De Cercetare a constatat că iniţial lymphatics deschide şi a limfei angions sunt stimulate de un drept stretch, dar chiar mai mult cu un pic de mişcare laterală. După aceste 2 miscari, avem nevoie de al elibera complet pentru a permite lymphatics iniţială de a închide şi a limfei în jos pentru a fi sucked de canale. În această fază zero a presiunii nu suntem în întregime de deconectare de la nivelul pielii, la fel de presiune pentru a vă întoarce nimic. De asemenea, nu trage inapoi pielea cu tine după cum vă veţi întoarce, să-l inapoi de primavara de la sine.

Această moţiune de bază mai resemble un cerc, şi se numeşte cercurile de stationare. Toate propuneri se bazează pe acest principiu.

În această orientare mişcare, mereu am nevoie la spre a împinge spre a limfei corectă noduri, astfel încât ultimele, lateral stretch mişcare ar trebui să se duc spre noduri.

Gandeste-te la apă în mişcare. Vizualizeazà cele iniţiale lymphatics doar la nivelul pielii, stretch, deschiderea lor, apoi eliberare şi aşteptaţi pentru a limfei angions limfei de la pompa de jos a vasului. Amintiţi-vă cum aceasta este superficială. Dacă se simt musculare, sau alte ţesuturi de sub piele, pe care a insistat prea greu.

Aici sunt patru puncte, vă amintiţi când efectuează Lymphatic Masaj -

1. Corect presiunea este destul de adâncă, astfel încât să nu aluneca pe piele, dar destul de lumină, astfel încât să nu simt nimic mai jos de piele. Acest lucru este de aproximativ 1-4 oz. Este foarte comune de masaj pentru terapeuţi formaţi în suedeză sau profunda ţesut de a aplica prea mult cu presiune de masaj de drenaj limfatic. Uneori este greu de crezut ca ceva atat de lumina ar putea fi eficiente. Întotdeauna amintiţi-vă de lucru sunt pe piele. Cât de mult durează de presiune pentru a deform piele? Aproape nimic. Amintiţi-vă, dacă împingi prea greu vă restrângere iniţială limfatic.

2. Direcţia de accident vascular cerebral dvs. este de mare importanţă, deoarece am dori întotdeauna să ducă la limfei spre nodurile corecte. Dacă Apăsaţi pe limfei în mod greşit, dumneavoastră de lucru nu va fi eficientă.

3. Ritmul este foarte important, deoarece cu ritmul şi viteza corecta, iniţial lymphatics sunt deschise, apoi permisiunea de a închide şi apoi există un pic de timp care este dat de faptul că pentru a obţine limfei sucked down-a lungul navei. Un ritm adecvate de asemenea, va stimula parasympathetic sistemul nervos, cauzând în care clientul să se relaxeze.

4. Secvenţa de mijloace pentru a strokes. Când dorim să o zonă de scurgere, vom începe întotdeauna aproape de nodul că suntem de golire. Întotdeauna Apăsaţi pe limfei spre nod. Apoi, pe măsură ce lucrăm, vă muta o mai bună şi mai departe departe de nod, dar întotdeauna a insistat de lichid înapoi în direcţia de nod. În acest mod clar o cale pentru a muta limfei, precum şi a crea un efect de suctioning care atrage limfei la nodul.

Drenare limfatica, manual simplu pentru pacient

drenare limfatica, manual pentru extremitatea de Jos

strokes ar trebui să se facă cu arcing Moţiuni de jumătate cerc sau propuneri.

Nu aluneca pe pielea dumneavoastră, ci, mai degrabă, păstraţi-vă degetele în contact cu pielea dumneavoastră şi stretch-l uşor peste ţesuturile subiacente.

Sau nu ar trebui să durere.

Fiecare accident vascular cerebral sau ar trebui să se facă 10-15 de ori lent, având aproximativ 2 secunde pentru fiecare accident vascular cerebral.

Dacă apare o roşeaţă, sunteţi apăsând prea greu.

Pentru lymphedema sau a ambelor picioare, efectua toate se mută de pe ambele maluri.

O cele mai bune pentru a fi în poziţia pentru aceasta este aşezat reclined, minciuna sau în jos şi uşor propped up.

Asiguraţi-vă că o puteţi face pentru a-piele-piele de contact pentru toate aceste strokes. Ele nu vor funcţiona, atunci când face peste imbracaminte.

1. Neck: Locul de apartamente de pe degetele în dreptul umerilor, triunghiular în parte doar de collarbone de mai sus şi alături de gat. Mutaţi-vă în parte, o mişcare arcing întinde pielea înainte şi în jos spre piept. Repetaţi acest pe de altă parte.

2. Armpit: Mareste-ti braţ (de pe aceeaşi parte a piciorului drept în care aveţi lymphedema), vă indoi cotul, şi locul în mână în spatele tău cap. Locul apartamentul dvs. de parte opusă în armpit. Consultanta in pielea într-o mişcare arcing pana spre gat.

3. Mai presus de talie: Locul apartamentul dvs. de parte opusă de partea dvs. organism (pe partea laterală pe care le-au lymphedema) de mai jos, pieptul, dar mai sus de talie. Mutaţi-vă de mână în sus arcing o mişcare în direcţia dvs. armpit, care se întinde pe piele.

4. Mai jos de talie: Locul apartamentul dvs. de parte opusă de partea dvs. organism (pe partea laterală pe care le-au lymphedema) sau doar pe sub talie, dar, mai presus de hip-vă. Mutaţi-vă de mână în sus arcing o mişcare în direcţia dvs. armpit, care se întinde pe piele.

5. Deep (diaphragmatic) respiraţie: Locul palms deschis atât în partea de sus a fiecărei alte belly butonul de mai jos. Ia-o lentă în respiraţie şi credeţi că vă belly naştere până în mâinile dumneavoastră ca acesta se va extinde pentru a lua în aer. Apoi, respiraţie şi simţiţi-vă ca în belly chiuveta de respiraţie frunze de tine. Ca să obţineţi mai bun la aceasta, puteţi folosi mâinile pentru a rezista dvs. de stomac uşor ca şi dvs. în respiraţie, şi apăsaţi uşor cu dvs. în mâinile ca de respiraţie. Nu te ameţeală. Începeţi cu numai 2 sau 3 respiraţii şi de muncă până la 10 mai puternică ce le primiţi.

6. Groin: Locul apartamentul dvs. de mână pe fata de dvs. groin, dreptul dumneavoastră de lenjeria de corp în cazul în care se încadrează. Faceţi o moţiune scooping în groin, laminarea dvs. de mână de la degetul mare la degetul mic. Imaginaţi-vă că mâinile sunt în partea de jos, de o roată de apă.

7. Înapoi de genunchi: Locul de plat degete ale ambelor mâini-vă în spatele genunchiului. Efectuaţi o mişcare până scooping fata de corp.

8. Repetaţi paşii 3, 4 şi 6 (talie şi groin zone)

Un foarte special pentru a Vă mulţumim de la Katy

LymphedemaTherapists Lymphedema că terapeuţii

Sfaturi de pe ambalaj un Limfedemul a picioarelor

Bandaj de compresie
scurt-stretch bandaj


Deoarece aveţi inflamaţii în picioare (şi toes), este, probabil, lymphedema, poate compuse cu lipedema. Bandaging tehnica traditionala este cu un stockinet, apoi unele artiflex (bumbac padding), şi în final, bandages. I bandaj direct prin piele. De padding este supposed la spre a relevat chiar dacă ar trebui să constrict o parte din bandaging, care a cauzat limfei nu a debitului, dar de fapt nu sunt bandages ca benzile de cauciuc - distribuite corespunzător şi se suprapunea, acestea nu vor provoca constriction - şi este un artiflex durere. De stockinet este doar o chestie de spalat si uscat. Am fost la http://www.bandages.com şi am constatat că, pe care le-au bandages noi că sunt suficient de groase pentru a fi utilizate fără layering (de ex stockinet şi padding). Poate aceasta este soluţia pentru a merge, sau poate doriţi să-l deranjez cu stockinets şi padding. Dacă au fost seeing un terapeut, pe care le-ar folosi, de asemenea, în loc de spuma artiflex (la fel de bumbac padding). Unele imagini din bandaging arata absolut monstruos. Meu de aşa-numitul terapeut utilizate unele spuma, etc, dar în curând am descoperit ca ramură a mers mai jos, fără el. La perna este supposed la spre a "handicapul" de compresie astfel încât nu există nici un caracter obligatoriu - dar ce se întâmplă cu adevărat este cu elasticitate a bandages se duce la comprimare pe spuma - nu comprima dvs. de picior. Un pic de compresie trickles jos pentru a reală a piciorului, dar experienta mea a fost ca umflarea a mers în jos, fără a mai bune lucruri în plus. Cu toate acestea, deoarece acest lucru este împotriva tradiţiei, ar trebui cel puţin să fie conştienţi, dacă orice parte a piciorului dvs. se simte prea strânse, şi, dacă este aşa de refaceţi bandages (care este de cel puţin o oră, timp de două picioare - şi bandages care au fost OK în timp ce s-au până şi în jurul poate deveni brusc prea strânse în toiul nopţii - care inseamna ca trebuie sa te ridici si o fac din nou.) Oricum, cu sau fără stockinet şi padding, aici este o tehnică pentru bandaging:

materiale (1 picior mare nu grossly mai mare decât normal (eu sunt 5'9 "şi de viţel măsură este de 21" si am larga, de picioare umflate - daca sunt substanţial mai mare, este posibil să aveţi nevoie mai mult)

opţional: stockinet, artiflex, spuma

solicitate:

1 rola 1 "profesională a forţei de mascare de bandă magnetică. 1 / buc 3 "benzi de padding grele in jurul ankles 1 / buc 1" x 5m Septembrie-Rip 2 / buc 8 cm. x 5 m scurt bandages 1 / buc stretch 10 cm x 10 m scurt stretch bandages 1 / buc 6 cm x 5 m scurt stretch bandages.

Faceţi dublu pentru 2 picioare, dacă nu sunteţi foarte mult mai mare decât mine, adăugaţi un alt 1 / buc 10 cm. x 5 m scurt stretch bandaj pentru fiecare picior.

I sa stea la mine pe pat şi să aibă un tabel I a putea a scăzut de repaus pe piciorul meu, dar două scaune vor lucra de asemenea (o să staţi pe una şi să pui pe picior).

La final de 3 "benzi de padding grele (sau chock paduri) in jurul ankles. Cifra 8's sunteţi de luare in jurul dvs. de picior şi de la poalele spre picior va tinde să se leagă dreapta la intersecţia de la picior şi picior (în cazul în care cele 90 de "turn se face. Acesta este singurul loc padding este esenţială. Secure-l cu banda de mascare. Secure toate bandages după ce au fost învelite cu bandă de mascare. taie o mulţime de 5 "benzi de mascare de bandă şi le-au pregătit. Stick-le pe marginea din tabel, sau o windowsill, sau ceva de genul asta.

Prima deţină toate bandages, astfel încât să vă sunt desenul de la partea de jos a bandaj cilindru (bandages laminate sunt un cilindru), nu a început. Un pic de experimentare vă va arăta că acesta este mult mai uşor.

Start cu 1 "Septembrie-Rip (acesta este un bandaj auto de coeziune, dar pierde o parte din auto cu spălarea de coeziune). Utilizaţi această mică pentru a bandaj bandaj toe-a lungul liniei. Asta este, să facă acelaşi arc de articulaţii care a toes la poalele face. Nu angaja toes. Dacă se poate, wrap fiecare toe cu ea, dar am găsi că acest lucru se leagă şi de toes doare, aşa că am lăsa meu toes neambalate, chiar dacă ele swell, dar dacă începe cu mai mare intindere bandages scurt, va exista o jumătate de lună că swells chiar mai mult (deoarece, dacă veţi face un cerc de la simple de mai jos doar micul toe doar de mai jos pentru a mari toe, acest lucru va lăsa o anumită marjă de zona de jos nu bandaged limfei şi va fi împins în acest domeniu, şi va fi mai rău decât înainte. puţin de 1 "medirip poate fi pliată în curbe o cale care se referă la toate din picior. Suprapuneţi acest 1" medirep de 1 / 2 l de lichidare şi a continua in jurul piciorului dvs. până când veţi ajunge la sfârşitul celui de-al arcului, apoi luaţi-o până în diagonală peste partea de sus a piciorului, si veti avea inca destul de bandaj pentru a wrap din nou, doar sub toe linie din nou, pentru câteva mister. Septembrie wrap a directii de elastice într-o altfel de bumbac benzi, aşa încât "trage de medirip strânse (care este elastică este prelungit, dar nu la punctul de disconfort).

Când wrap de bandages, trage un pic la sfârşitul fiecărui cerc, dar nu le-stretch prea greu, sau cu tensiunea constantă în măsura în care acestea vor stretch. Vrei să le exercite un pic primavara, dar nu strangle dvs. de picioare. Dacă-i prea strânse, va fi rãnit, şi trebuie să vă anulaţi dvs. de ambalare şi refaceţi-l (o mare durere). Dacă nu-i un pic stretch, acestea nu vor avea mult de compresie. Desigur, este întotdeauna în partea de jos, bandages pe picioare ca ma doare, deci va trebui să se ocupe unwrap întreg, pentru a ajunge la ele.

Apoi, pasul 2 ia o 8 cm. x 5 m scurt stretch bandaj, şi încep de la vârful în jos, dar nu se leagă nici o toes, şi de când ai deja Septembrie-Rip, permite un pic de spatiu de respiratie pentru a ne asigura ca nu se leagă toes. Apoi vântul în jurul tău picior de suprapunere bandages cu aproximativ 1 / 2 la 2 / 3 (I, probabil, se suprapun peste 2 / 3), până când nu au gotten aproape la picior (piciorul dvs. ar trebui să fie la un unghi de 90 de grade la picior, şi pentru mine aceasta este de 2 sau 3 mister), apoi mergeţi în jurul heel în sine, şi, pe măsură ce vin de pe cealaltă parte a heel, bandaj ia în diagonală pe partea de sus a piciorului la fel de mai jos în partea de sus a primei wrap (la fel în partea de jos a big toe), du-te în jurul în partea de jos a piciorului, apoi aduce înapoi bandaj in jurul gleznei de mai sus doar de heel, apoi in jurul gleznei, şi înapoi până în diagonală peste partea de sus a piciorului la fel ca înainte, suprapunerea 1 / 2 la 2 / 3 din cale anterioară. Aceasta va face mare cifra 8s. Continuaţi cu cifra 8 in fiecare strat un pic mai mare in jurul gleznei, din nou până când nu sunt ambalaj doar în partea din faţă a piciorului (nu mai mult spaţiu pentru a face o altă figura 8) şi de a folosi restul de bandages mergi în cercuri simple (nu e figura 8 ) În jurul ankles.

Apoi, ţine pasul 3 al doilea 8 cm x 5 metri scurt stretch bandaj, şi încep de la baza de picior (in jurul ankles), du-te în jur de o dată sau de două ori, pentru a ancora de bandaj, apoi pe lângă rândul său, mergeţi în jos în jurul partea inferioară a piciorului mai aproape de heel, apoi în jurul în partea de jos a piciorului si apoi peste si pana in jurul piciorului, apoi continua efectuarea cifra de 8 până la picior se suprapun cu aproximativ 2 / 3. Pentru a face o figura 8 in jurul piciorului, pe de o parte din fata a piciorului, bandaj se intampla uphill (sau spre genunchii), apoi merge mai mult sau mai puţin direct în jur de partea din spate a piciorului la cel mai înalt nivel de 8, apoi se duce downhill (sau spre picior), ca sa vii de pe partea din faţă a piciorului, din nou, apoi mai mult sau mai puţin direct pe partea din spate a piciorului a scăzut la sfârşitul celui de-al 8 şi apoi din nou sus pentru următoarea figura 8 . Pe mine, acest bandaj este terminat doar la inceput de viţel (un pic mai sus, în partea de jos a musculare - ar fi ideal dacă acest bandaj tocmai sa încheiat înainte de a începe musculare, dar va fi un pic diferit pentru fiecare în funcţie de cât de mult acestea se suprapun peste şi cât de mare este lor de picior.

Apoi, face pasul 4 cu cifra 8 este de 10 cm x 10 m bandaj. Inceput în partea de jos a piciorului cu inceput de bandaj fata in sus, pentru prima direcţie este într-o direcţie descendentă, (ce indică până la sfârşitul) provenind din jurul apoi mergi sus din nou. De 10 cm x 10 m bandaj ar trebui să vă ducă până la chiar mai jos de genunchi, picioare, dar în cazul în care sunt foarte mari, poate fi necesară o altă 10 cm. bandaj. Fiecare curs de cifra 8 ar trebui să se suprapun peste un pic mai mic sau egal, dar nu mai mult de cursul anterior. Cu cât se suprapun cu atât mai mare de compresie, şi tu trebuie întotdeauna să aibă mai puţin de compresie proximally (spre inima ta) decât distally (spre dvs. toes).

În fine, pasul 5, ia ultimele 6 cm. x 5 metri scurt stretch bandaj şi încep de la aproximativ jumătatea viţel sau un pic mai mare, şi de vânt în direct doar până la cercurile de mai jos şi cât mai aproape posibil de genunchi. Aceasta ultima bandaj de compresie a da peste Topuri de început a 8 în cazul în care există de mult ca nu se suprapun, şi de sortare a deţine totul, ca circumferinţa de picior este, de fapt, mai mici decât la genunchi, la mijlocul lunii viţel (nu aluneca în jos, deoarece un cerc ar fi mai mici de a aluneca pe o circumferinţă mai mare al piciorului).

Am fost completată pe capacitatea de a wrap, dar este greu de a şti dacă un novice poate face cu mult simt al meu directii - dar am incercat. Uita-te la unele fotografii ale bandaging în timp ce sunt la http://www.bandages.com. Nu pentru a vedea mai multe fotografii de cifra 8, dar acestea dau mai mult de compresie şi de şedere de până mai bine, şi se leagă mai puţin. Tu vei a lua în general ideea de lichidare a piciorului, se suprapun şi de către uitam la fotografii, cu toate acestea. Poate parea complicat să-mi urmeze directii (am incercat sa fie clar), dar real, tehnica nu este foarte greu, la toate.

Noul groase bandages care nu a nevoie de padding (padding este inclus) sunt: KomprimED. Acestea se află pe site-ul web bandagesplus sub bandages, apoi sub două mod stretch bandages. Cred că ar trebui să înceapă cu acestea, ca şi padding poate fi mai important pentru cineva care este doar începutul bandages. Aceasta este mult mai simplă decât toate acele straturi de prost.

* Soft-uri şi confortabil direct pe pielea pacientului * groase texture evită aplicarea de spuma şi padding în multe cazuri * Potrivit pentru lymphedema şi venoasa ulcer * pacientului uşor de aplicaţie necesită mai puţin straturi * Toate bandages sunt short-stretch/low stretch KomprimED 4cmx5m

Alte înţelept, standard, scurt-stretch bandages sunt rosidal sau comprilan. Eu folosesc rosidal. The Septembrie-Rip este în conformitate cu secţiunea de coeziune bandages la pagina 2, în general, mai multe categorii bandages.

Preventiv paşi pentru Limfedemul a picioarelor

Pentru a pacientului care este riscul de a Lymphedema în curs de dezvoltare, şi pentru pacient care a dezvoltat Lymphedema.

CINE ESTE la risc? La risc este cineva care a avut ginecologice, melanom, cancer de prostată sau rinichi, în combinaţie cu inguinal nod de tranşare şi / sau radioterapiei. Lymphedema pot apărea imediat postoperatively, în termen de câteva luni, un cuplu de ani, sau 20 de ani sau mai mult după tratamentul cancerului. Cu buna educaţie şi de îngrijire, Lymphedema pot fi evitate sau, în cazul în care se dezvoltă, ţinute sub control. (Pentru informaţii cu privire la alte cauze de mai mică extremitatea Lymphedema, a se vedea Ce este Lymphedema?) Următoarele instrucţiuni trebuie să fie examinat cu atenţie şi de pre-operativ şi discutate cu medicul dumneavoastră sau terapeut.

1. Absolut nu ignora nici o uşoară creştere de umflare în toes, picior, glezna, picior, abdomen, genitals (consultaţi imediat cu medicul dumneavoastră).

2. Niciodată nu permite o injecţie de sânge sau a unui desen în afectate de picior (e). Poarta o LYMPHEDEMA ALERTĂ Colier.

3. Păstraţi-edemic sau la picior de risc spotlessly clean. Folosiţi lotion (Eucerin, Lymphoderm, Curel, ce funcţionează cel mai bine pentru tine), după îmbăiere. Când acesta de uscare, să fie blând, dar amănunţită. Asiguraţi-vă că acesta este uscat, în orice creases şi între toes.

4. Evitaţi energică, mişcări repetitive, cu rezistenta împotriva afectate picioare.

5. Nu purta sosete, ciorapi sau undergarments strânse cu benzi elastice.

6. Evitaţi extrem de modificări atunci când temperatura de îmbăiere sau plaja (sau nu saune hottubs). Păstraţi de picior (e) a protejat de la soare.

7. Încercaţi să se evite orice tip de traumatism, cum ar fi: vânătăi, taieturi, arsuri sau alte sunburn, sporturi de leziuni, insecte bites, cat zgârieturi. (Watch ulterioare pentru semne de infecţie.)

8. Când manicuring dvs. toenails, evita tăierea dvs. cuticles (vă informează pedicurist).

9. Exercitiul este important, dar consultaţi-vă cu terapeut. Nu overtire un picior de risc; în cazul în care acesta începe să ache, staţi în poziţie culcată şi-l ridicăm. Recomandat de exerciţii: mersul pe jos, înot, lumina aerobica, biciclete de echitatie, şi de yoga.

10. Atunci când călătoresc pe calea aerului, pacienţii cu Lymphedema şi la cele cu risc ar trebui să poarte un bine echipate de compresie de depozitare. Pentru cei cu Lymphedema, bandages suplimentare pot fi necesare pentru a menţine compresie pe un lung zbor. Creşterea aportului de lichide, în timp ce în aer.

11. Folosiţi un razor electrice pentru a elimina parul de la picioare. Razor menţineţi electrice, şefii de înlocuire corespunzător, după cum este necesar.

12. Pacienţii care au Lymphedema trebuie să poarte un bine echipate de compresie stocarea în toate waking de ore. Cel puţin la fiecare 4-6 luni, pentru a vă vedea terapeut follow-up. În cazul în care depozitarea este prea pierd, cel mai probabil de picior circumferinţă a redus sau este purtat de stocare.

13. Atenţie: Dacă observaţi o erupţie cutanată, mâncărime, roşeaţă, durere, cresterea temperaturii sau febră, consultaţi-vă medicul imediat. O inflamaţie sau infecţie la picior ar putea fi afectate de începutul sau o înrăutăţire a Lymphedema.

14. Vă menţineţi greutatea ideala printr-o bine echilibrat, scăzut de sodiu, de înaltă fibra dieta. Evitati fumatul si alcoolul. Lymphedema este o proteină de mare edema, dar a manca prea putin de proteine nu va reduce element de proteine în lichidul limfei;, mai degrabă, aceasta poate slăbească şi ale ţesutului înrăutăţi starea. De dieta ar trebui să conţină uşor-digested proteine, cum ar fi de pui, peşte sau tofu.

15. Întotdeauna închisă purta pantofi (de mare sau topuri bine echipate cu pornirea sistemului sunt extrem de recomandat). Nr sandale, papuci sau mergi barefoot. Dry picioare cu atenţie după înot.

16. Pentru o podiatrist o dată pe an în scop (pentru a verifica şi pentru tratarea ciuperci, ingrown toenails, calluses, zone de presiune, athelete's jos).

17. Poarta sosete curate hosiery & la toate orele.

18. Folosiţi talcum praf pe picioare, mai ales dacă aveţi o mare parte perspire; talcum va face mai uşor de a trage pe ciorapi de compresie. Asiguraţi-vă că pentru a purta mănuşi de cauciuc, de asemenea, atunci când tragere pe ciorapi. Pulbere de multe ori în spatele genunchiului ajută, prevenirea frecarea şi iritare.

Din păcate, de prevenire nu este o cura. Dar, ca un cancer şi / sau Lymphedema pacient, eşti în controlul cancerului checkups dvs. în curs de desfăşurare şi de întreţinere a continuat dvs. Lymphedema.

© 2001 revizuit ianuarie National de Lymphedema Network. Permisiunea de a imprima şi împărţim această pagină în întregime doar pentru scopuri educaţionale, şi nu de vânzare. Alte Toate drepturile rezervate. Pentru mai multe informaţii, contactaţi NLN: 1-800-541-3259.

Picior de îngrijire pentru Jos extremitatea Limfedemul
Keith Smiley

Unghiilor

Asiguraţi-vă că dvs. trim toenails, dar nu neapărat direct în întreaga. În cazul în care au crescut în colţurile de piele, trim ofensatoare la frontieră.

Dacă primiţi o infecţie, ar fi ca parte a unghiilor pentru a rezolva această infecţie. Antibioticele de multe ori nu va funcţiona, deoarece un abces (pereţi off infecţii) a avut loc. Înmuiere mai oferi doar temporar, de relief.

Lymphedema Un pacient nu ar trebui să se supună unui produs chimic matrisectomy (rădăcină de creştere a distruge matricea cu un produs chimic pentru a elimina permanent unghiilor).

Fungal cuie sunt comune în lymphedema pacienţilor şi ar trebui să fie soaked în oţet 1:1 / soluţie de apă timp de 20 de minute, cu soluţie de antifungice aplicate ulterior.

De rutină picior de îngrijire la fiecare trei luni cu un podiatrist, dacă este posibil, sau medicul dumneavoastră.

Meticulous îngrijirea unghiilor scade sansa de inflamaţie şi infecţie.

Având grijă de dvs. Toes

De spatii interioare între toes dvs. trebuie să fie păstrate curate şi uscate.

Înmuiere într-un 1:1 otet / soluţie de apă timp de 20 de minute de cel puţin o dată pe săptămână şi se difuzează o piesă de gauze între dvs. toes moloz pentru a elimina orice vă va ajuta să vă păstra web spaţii curate.

Utilizarea unui agent de uscare / antifungice ca solutie Castelani's Paint scădere şansele de iritaţie şi infecţie.

Aplicarea miei din lana (a se vedea farmacistul) între toes web permite o mai mare breathability.

Deschide toed de comprimare a articolelor de îmbrăcăminte va permite, de asemenea, o mai mare breathability, ca va breathable incaltaminte care este montat corect.

Dr. Hewitson spune că incaltaminte buna este foarte important. El spune întotdeauna vă cumpăraţi pantofi de la ora din zi, atunci când vă jos este cel mai umflate (de obicei, la sfârşitul celei de a doua zi). Dacă a purta o comprimare a industriei confecţiilor, asiguraţi-vă că se potriveşte dvs. de pantofi pentru a se potrivi cu aceasta. Buna Athletic Shoes sunt excelente pentru a purta deoarece sunt mai multe de susţinere, şi mai multe breathable. Pentru foarte mari de picioare, un Velcro strap de pantofi este, de obicei, mai multe adăpostesc.

Dacă aveţi corns dureroase şi calluses, acestea ar trebui să fie de obicei bordurate podiatrist sau de către un medic specialist. Nu folositi orice callous paduri de eliminare, pentru că poate provoca arsuri şi infecţii.

Dr. Hewitson de asemenea, spune că întotdeauna să lucreze cu reputate practicieni care sunt dispuşi să-şi continue educa pe ei înşişi lymphedema. El adaugă, se poate să fie şi doar cele mai bune lor de profesor.

Acum se poate traduce in fiecare pagina a site-ului nostru, folosind Google traducator pe pagina de pornire:

Lymphedema People
http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Fondator şi Director Executiv
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Limfedemul

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron