Jalkojen turvotus

Lymfedeema; Lymfaödeema; Käsivarsi Lymfedeema; Osuusajat Lymfedeema; Jalkojen turvotus; Käsivarsi turvotus; Akuutti vs. vähitellen puhkeavat Lymfedeema; Miten diagnosoida Lymfedeema; Lymfedeema että levitteet; Lymfedeema lapsille; Vaiheisiin Lymfedeema; fibroosi; Komplikaatiot; Lymphedema Finland (Finnish)

Moderator: Senior Moderators

Jalkojen turvotus

Postby patoco » Sat Jul 26, 2008 10:54 am

Jalkojen turvotus

Liittyviä termejä:

Turvotus, ödeema, Nesteretentio, Water Retention, swollen Osuusajat, turpoaminen Jalkoje, swollen Arm, Lymfedeema – (Lymfaödeema), Lymphoedema

Osuusajatturvotus

Turvotus on yksinkertaisesti määritellä laajentumisen on tapahduttava laitoksen osa, yleensä käsivarren tai säären seurauksena nesteretentiota. Se voi myös vaikuttaa ihon, elin-, käsi, sormet, jalka ja jopa varpaat. Nesteen kerää, koska laitos ei pysty poistamaan yli nesteitä.

Turvotus voi syntyä seurauksena vakavuus, erityisesti istuma-tai pysyvän yhdessä paikassa liian kauan. Vesi luonnollisesti saa vedetyksi alas teidän jalat ja jalat. Se voi tapahtua osoitteesta heikentymiseen venttiilit, laskimot, jalat (niin kutsuttu laskimoiden vajaatoiminta). Tämä ongelma on vaikea, laskimot ajaa veren takaisin jopa sydämen, ja johtaa suonikohjuja ja kasautua nesteen jalat.

Tietyt sairaudet - kuten sydämen vajaatoiminta, syvä laskimoiden laskimotukoksia (tromboflebiitti) ja keuhko-, maksa-, munuais-, ja kilpirauhasen sairaudet - voi aiheuttaa turvotus tai tehdä se huonompi. Being raskaana voi aiheuttaa edema, jalat kuin kohtu painetta veressä alusten alempi trunk vastaavan elimen.

Ei ole harvinaista, ja se on kokenut monia monia ihmisiä. Tavallisesti tämä turvotus on väliaikainen, ja se menee pois sen jälkeen, kun taustalla edellytys on parantunut.

Jos sen vaikutuksia tietyllä alueella eli käsivarren tai säären se on mainittu on lokalisoitu turvotus, jos se vaikutuksia koko yli kaikkien elin on jäljempänä yleistynyt turvotus.

Väliaikaiset Osuusajatturvotus

Tämä väliaikainen Jalkojen turvotus mahdollisesti aiheuttaman tulehduksen, polttaa tai auringonpaahteen, insect bites, vahinkoa Leg kuten sprain, kirurgiassa, tai jopa lääkitys tällainen hormoni huumeet, steroideja, verenpaine huumeita, tai voi olla allerginen reaktio , jossa se viittasi siihen, kuten angioedeemaa. Tämä voi myös olla osa on tulehduksellinen vaste kehon menee läpi se yrittää suojella ja parantaa jalka-tai käsivarsikäyttöisiä osoitteesta syynä on trauma.

Pitkällä Aikavälillä Jalkojen turvotusta.

Pitkäaikaiset Jalkojen turvotus kutsutaan edema. Tämä on yleensä liity erityisiä lääketieteellisiä edellytyksiä. Nämä edellytykset voivat sisältää diabetes, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, veren hyytymistä, suonikohjuja, munuaisten vajaatoiminta, maksan vajaatoiminta tai joukko sydän-ja verisuoni-ongelmia.

Hoito tämän pitkän aikavälin Jalkojen turvotus on yhdessä kohtelun edellyttäen, että aiheuttanut se. Yleensä diureetit käytetään myös lievittää turvotusta tai sitoa vettä.

Pysyvien Jalkojen turvotusta.

**** Tässä tilanteessa mitään pysyvää osuudella tai käsivarteen turvotusta, onko syy on tunnettu tai tuntematon, diagnoosit, Lymfedeema – (Lymfaödeema) on pidettävä ****

On olemassa useita ryhmiä ihmisiä, jotka kokemusta jalka-tai käsivarsikäyttöisiä turvotusta tunnetuista syistä, mutta se ei mene pois tai tuntemattomia syitä, joissa turvotusta voi tosiasiallisesti pahenevat ajan myötä.

Ryhmä yksi

Tähän ryhmään kuuluvat ne, jotka ovat saaneet vammoja, tulehduksia, hyönteisten bites, trauma, jalka, leikkauksia tai reaktio on lääkitys. Kun tämä turvotus ei mene pois, ja muuttuu pysyväksi se on nimeltään johdetun Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Ryhmä kaksi

Toinen suuri ryhmä, että kokemuksia pysyvä jalka-tai käsivarsikäyttöisiä turvotus ovat syöpäpotilaita, ihmiset jotka ovat Sairaalloisesta lihavia, tai ne, joilla on kutsuttu lipedema. Mikä aiheuttaa turvotusta jäädä pysyväksi on, että lymph järjestelmä on niin vahingoittunut, että se ei voi enää toimia normaalisti poistamalla kehon jätteen nesteestä.

Syöpäpotilailla tämä on seurausta joko poistamalla sen imusolmukkeiden syövän biopsianeulat, säteily vahinkoa siitä lymph järjestelmä, tai vahingoista, jotka aiheutuvat kasvain / syöpä leikkauksia.

Tämä on jäljempänä myös toissijaiset Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Ryhmä kolme

Ryhmän kolme koostuu ihmisistä jotka ovat jalka-tai käsivarsikäyttöisiä turvotusta, näennäisesti tuntematon syistä. Ei voi olla mitään vahinkoa, ei syöpä, ei trauma, mutta jostain syystä jalkani yksinkertaisesti paisuneet kaiken aikaa.

Paisuttamalla voi aloittaa syntymän yhteydessä, se voi alkaa klo murrosikä, tai voi alkaa, 3, 4 tai jopa 5 vuosikymmenen elämään tai joskus myöhemmin.

Tällainen jalka-tai käsivarsikäyttöisiä turvotusta on nimeltään primary Lymfedeema – (Lymfaödeema). Se voi olla aiheuttajana on geneettinen vika, epämuodostumia tai vahingosta, lymph järjestelmä ollessaan womb tai syntyperään tai olla osa toisen syntymän ehdolla, että myös vaikutuksia lymph järjestelmä.

Tämä on erittäin vakava sairaus, on diagnosoitu varhaisessa vaiheessa, ja ne on käsiteltävä nopeasti, jotta vältetään tuskallista, invaliditeetin ja jopa hengenvaarallista komplikaatioita. Hoitoa ei saisi käyttää myös diureetit.

Mikä on Lymfedeema – (Lymfaödeema)?

Lymfedeema – (Lymfaödeema) on määritelty yksinkertaisesti kartuttamiseen liiallisen proteiinin rikkaiden nesteen kudoksissa Leg. Kertymistä neste aiheuttaa pysyviä turvotus, joka johtuu virheellisten lymph järjestelmä.

A konservatiivinen arvio on, että siellä voi olla 1-2 miljoonaa ihmistä, Yhdysvallat kanssa jossain muodossa primary Lymfedeema – (Lymfaödeema) ja kahdesta kolmeen miljoonaa johdetun Lymfedeema – (Lymfaödeema).

Mitkä ovat oireet Lymfedeema – (Lymfaödeema)?

Jos olet vaarassa henkilön Lymfedeema – (Lymfaödeema) on varhaisvaroitus merkkejä teidän pitäisi olla tietoinen. Jos sinulla on tai useampi näistä oireista, sinun tulee välittömästi tehdä lääkäri tietää niistä.

1.) Selittämätön aching, vahingoittaa tai kipua, käsivarressa tai jalka.

2.) Kokeminen "fleeting Lymfedeema – (Lymfaödeema)". Tämä on osa toukokuu turvota, jopa hieman, sitten palata normaaliksi. Tämä voi olla edeltäjä täysi arm Lymfedeema – (Lymfaödeema) tai säären Lymfedeema – (Lymfaödeema)

3.) Lokalisoitu turpoaminen kaikilla alueilla. Joskus Lymfedeema – (Lymfaödeema) voi aloittaa kuten turvotusta yhdellä alueella, esimerkiksi käsille, välillä tai kyynärpää ja käsi. Tämä on merkki varhaisen imunestejärjestelmän toimintahäiriötä.

4.) Kaikki tulehdus, punoitus tai infektio.

5.) Loppukäyttäjä voi kokea tunne, puristava, heaviness tai heikkous, käsivarsien tai jalka.

Miten Lymfedeema – (Lymfaödeema) hoitaa?

Suosituin hoitomuoto on tänään decongestive terapiaa. Muodot terapiassa ovat täydellisiä decongestive terapian (CDT) tai manuaalinen imunestejärjestelmän drainage (mld), on olemassa varianssit, mutta useimmat liittyy näiden kahden tyypin kohtelu.

Se on eräänlaista hieronta terapiaa, jos jalka on hyvin varovasti hierotaan todella liikuttaa nestettä pois Leg sekä alue, jolla lymph järjestelmässä on vielä tehtäviä normaalisti.

Näiden hieronta hoidot, turvotus vähenee ja sen jälkeen potilas on varustettu valmiiksi mitattu mukautetun paine vaate pitää turvotus alas ja / tai on opettanut käyttämään compression ylireagoi säilyttää jalka kokoa.

Mitkä ovat joitakin niistä komplikaatioita Lymfedeema – (Lymfaödeema)?

1. Infektiot kuten selluliitti, lymphangitis, erysipelas. Syynä eivät ole vain suurten kertyminen nestettä, mutta se on hyvin dokumentoitu, että lymphodemous raajat ovat lokalisoitu immunodeficient.

2. Valutustaso haavat, että vuoto lymphorrea, joka on erittäin syövyttävää, ja ympäröivän ihon kudosten ja toimii satamaan tulon infektioita.

3. Lisääntynyt kipu, joka johtuu kompression ja hermot tavallisesti aiheuttamia kehittämistä fibroosi ja nousi kasautua nesteissä.

4. Menettäminen Tehtävä johtuu siitä, turvotus ja osa muutoksista.

5. Masennus - Psyykkinen coping seurauksena, disfigurement ja heikentävä vaikutus Lymfedeema – (Lymfaödeema).

6. Deep laskimoiden laskimotukoksia jälleen seurauksena paine, turvotus ja fibroosi vastaan verisuoni-järjestelmä. Lisäksi voi tapahtua sen seurauksena, selluliitti, lymphangitis ja infektioita.

7. Sepsis, mätäpaise ovat mahdollisuudet tuloksen perusteella infektioita.

8. Mahdolliset amputaatio, raajan.

9. Keuhkopussin effusions voi johtaa, jos lymphatics, vatsaan tai rintaan on ylikuormitu selkeitä keuhkoissa cavity fluidien.

10. Ihon komplikaatioita, kuten halkaisu, muistolaatat, alttius sieni-ja bakteeri-infektioita.

11. Krooninen lokalisoitu tulehduksia.

Voiko Lymfedeema – (Lymfaödeema) voidaan parantaa?

No, tällä hetkellä ei ole olemassa parannuskeinoa, Lymfedeema – (Lymfaödeema). Mutta se voidaan hoitaa ja hallinnoi ja suurin osa komplikaatioita voidaan välttää. Life-Lymfedeema – (Lymfaödeema) voi edelleen olla aktiivinen ja täydellinen, ja asianmukaista hoitoa, potilaan koulutus ja potilaan elämän tyylin mukauttaminen.

Saat laajat tiedot Lymfedeema – (Lymfaödeema) tutustumalla kotisivu:

Lymfedeema – (Lymfaödeema) Ihmiset

http://www.Lymfedeema – (Lymfaödeema)people.com

(c) Copyright 2005 Pat O'Connor ja Lymfedeema – (Lymfaödeema) Ihmiset. Käyttämällä tätä tietoa opetuksen tarkoituksena on kannustaa ja sallittua. Se on saatavilla ilmaiseksi ja ilman maksua eikä käyttää taloudellisia renumeration tai voitettavaa. Mainitse vastaanottovahvistus tekijän ja linkin Lymfedeema – (Lymfaödeema) Ihmiset.

Jalka, säären ja nilkan turvotus

Vaihtoehtoiset nimet

Turpoaminen ja nilkkojen - jalat - jaloissa; Ankle turvotus; Jalka turvotus; Osuusajat turvotus; Turvotus - reuna, perifeerinen edeema

Määritelmä

Epänormaali buildup nestettä, nilkkojen, jaloista, ja jalat on nimeltään perifeerinen edeema.

Huomioita

Painless turvotusta, jalkaterien ja nilkkojen on yhteinen ongelma, erityisesti ikääntyvien keskuudessa. Se voi vaikuttaa molemmat jalat ja voi sisältyä vasikoiden tai jopa reisien. Koska painovoiman vaikutuksen, turvotus on erityisen merkillepantavaa näissä paikoissa.

Yhteinen Syyt

Jalka, säären ja nilkan turvotus on yhteistä seuraavissa tilanteissa:

Pitkäaikainen pysyvän

Long lentokoneen lento-tai auto-laitteissa

Kuukautiset kaudet (joitakin naisia)

Raskaus - liiallinen turvotus voi olla merkki pre-eclampsia (vakavassa tilassa, joka sisältää korkea verenpaine ja turvotus, joskus kutsutaan toxemia)
Being ylipainoisia

Lisääntynyt ikä

Vahinko tai trauman teidän nilkan tai jalka

Swollen jalat voi olla merkki sydämen vajaatoiminta, munuaisten vajaatoiminta tai maksan vajaatoiminta. Kun nämä ehdot, on liian paljon nestettä oman laitoksen.

Muut ehdot, jotka voivat aiheuttaa turvotusta yhden tai molemmat jalat kuuluvat:

Veren hyytymistä

Osuus-infektio

Laskimoiden vajaatoiminta (jolloin laskimot teidän jalat eivät pysty riittävästi pumpun veren takaisin sydämeen)

Suonikohju
Burnsin mukaan lukien auringonpolttama
Insect pure tai sting
Nälänhätä ja aliravitsemus
Surgery omaan jalkaansa tai jalka
Tietyt lääkitys voi myös aiheuttaa jalkojen ja turvota:

Hormonit, kuten estrogeenin (syntyvyyden säännöstely pillerit tai hormonikorvaushoito) ja testosteroni
A-ryhmä verenpainetta alentava huumeita kutsutaan dihydropyridiinityyppiset kalsiumkanavan (kuten nifedipine, amlodipiini, Diltiatseemi, felodipine, ja verapamiili)

Steroidit

Antidepressants, mukaan lukien MAO-estäjät (esim. feneltsiini ja tranyylisypromiini) ja trisykliset (kuten nortriptyline, desipramiinin, ja amitriptyline)
Home Care Palaa alkuun

Nosta teidän jalat edellä sydämesi, kun taas valehtelee.
Harjoitus teidän jaloissa. Tämä auttaa pumpun nesteen teidän jalat takaisin sydämesi.
Käytä tukisukkia (myydään eniten huumeiden ja lääketieteellisen tarjonnan kaupat).
Yritä seurata vähän suolaa ruokavaliosta, joka voi vähentää nesteretentiota ja turvotusta.

Soita lääkinnällistä hätäapua tarjoaja, jos:

Voit tuntea lyhyen uloshengitysilmaa.
Olet rintakipu, varsinkin jos se tuntuu painetta tai tiukkuus.
Soita lääkärillesi heti, jos:

Sinulla on vähentynyt virtsaneritystä.
Sinulla on ollut maksasairaus, ja nyt on turvotusta teidän jalat tai vatsan alueelle.
Your paisuneet jalka tai jalka on punainen tai lämmetä kosketusnäyttö.
Sinulla on kuumetta.
Olet raskaana, ja niillä on enemmän kuin vain lievä turvotus tai olla äkillinen kasvu turvotusta.
Vaativat myös lääkärisi kanssa, jos itse hoidon toimenpiteet eivät auta tai turvotusta huonone.

Mitä odotamme teidän terveydenhuolto provider's office

Lääkäri tekee lääketieteelliset historiaan ja suorittaa perusteellinen fyysinen tarkastus, jossa kiinnitetään erityistä huomiota sydän, keuhkot, vatsa, jalat ja jalat.

Lääkäri kysyy kysymyksiä, kuten seuraavat:

Mitä erityisiä korin osia turvota? Your nilkkojen, jalat, jalat?
Ennen polvi-tai alapuolella?
Onko sinulla turvotusta aina vai onko se huonompi aamulla tai illalla?
Mikä tekee teidän turvotusta paremmin?
Mikä tekee teidän turvotusta huonompi?
Onko turvotusta saada paremmin kun nostaa teidän jalat?
Mitä muita oireita sinulla on?

Diagnostiset testit, jotka voidaan suorittaa muun muassa seuraavat:

Verikokeet kuten CBC-tai veren kemia
EKG
Rintakehän röntgenkuvauksesta tai päähän x-ray
Virtsa-analyysi

Erityinen kohtelu on suunnattu riippumatta perimmäinen syy on löytynyt. Diureetit voidaan määrätä. Nämä ovat tehokkaita vähentämään turvotusta, mutta on joitakin haittavaikutuksia. Etusivu kohtelun benigniä syitä Jalkojen turvotus olisi yrittänyt ennen lääkehoito lääkärin valvonnassa.

Ennaltaehkäisy

Vältä istuma-tai pysyvän ilman liikkuvia käyttämättömänä pidemmän ajan. Kun purjehtii, stretch your jalat usein ja saada jopa kävelemään, kun mahdollista. Kun ajo, pysäkki venyttämättä ja kävellä tunnin välein tai niin. Vältä Vaatteiden rajoittavista vaatteita tai sukkanauhat, sukanpitimet noin your reidet. Harjoitus säännöllisesti. Laihduttaa, jos on tarvetta.

Voit kääntää jokaisen sivun sivustomme käyttämällä Google kääntäjä meidän kotisivu:

Lymfedeema – (Lymfaödeema) Ihmiset

Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Perustaja ja pääjohtaja
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Lymfedeema; Lymfaödeema

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


cron